Spor Galatasaray 1-0 Gaziantep

Galatasaray 1-0 Gaziantep

Paylaş
Galatasaray 1-0 Gaziantep

Galatasaray, TT Arena'da Gaziantepspor'u ağırladı. İlk yarısı 0-0 biten maçın son anlarında Galatasaray'ın büyük bir baskısı vardı. Maçın normal süresinin bitimine 5 dakika kala Galatasaray Hakan Balta'nın attığı golle 3 puanı aldı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında konuk ettiği Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ederek ligin zirvesine çıktı. İlk yarısı beraberlikle sona erdi. İkinci yarıda Galatasaray, 85'inci dakikada Hakan Balta'nın attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılılarda Melo, 69 gün sonra ilk kez forma giyerken, Wesley Sneijder cezası nedeniyle bu karşılaşmada görev almadı. Galatasaray bu galibiyetle puanını 61'e yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. Gaziantepspor ise 35 puanda kaldı.

Hakan Balta'nın eşi de TT Arena'daydı. Gol sonrası o da büyük bir sevinç yaşadı.

85' GOL Galatasaray aradığı golü maçın bitimine 5 dakika kala buldu. Köşe vuruşundan gelen topa ön direkten kafayla vuran Hakan Balta takımını 1.0 öne geçiren golü attı.

61' Olcan Adın oyundan çıkarken Yasin oyuna giriyor.

48' Maçın en net pozisyonu! Chedjou arka direkte bomboş kafa vuruşunu yaptı ancak top kale direğinin hemen yanından dışarı gitti!

47' Maçın ikinci yarısında ilk tehlikeli atak Gaziantep'ten geldi.

Haberin Devamı

46' Karşılaşmanın ikinci 45 dakikası başladı.

İLK YARI SONA ERDİ

41' Önce Burak Yılmaz yakın mesafeden net gol vuruşunu değerlendiremedi. Daha sonra Selçuk İnan ceza sahası içinde voleyle topu ağlara göndermek istedi ancak topu ıskaladı.

33' Selçuk İnan ceza sahasına girdiği sırada yerde kaldı. Galatasaraylılar penaltı beklerken hakem devam dedi. Pozisyon sonrası Selçuk İnan uzun süre hakeme itiraz etti.

30' Sabri sağ çaprazda topu kontrol edip arka direğe ortasını yolladı, Burak kayarak vurmak istedi ancak topa dokunamadı...

Maç notu: Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın oğlu ve babası da tribünlerde maçı izliyor.

17' Selçuk İnan'ın sol kanattan yerden düzgün pasında topa gelişine vuran Emre Çolak, kaleciyi geçemedi.

10' Karşılaşmanın ilk 10 dakikası golsüz geçildi. Sarı kırmızılı ekibin baskılı oyunu ise devam ediyor.

1' Ve maç başladı. İlk tehlikeli atak Galatasaray'dan geldi.

MAÇ ÖNCESİ TRİBÜNLERDE İLGİNÇ PANKARTLAR

Bu akşam Gaziantepspor'la karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'ın ilk 11'i resmen belli oldu.

İşte Hamzaoğlu'nun Antep'e karşı sahaya süreceği oyuncular:

Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Alex Telles, Felipe Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak, Umut Bulut, Olcan Adın, Burak Yılmaz

GAZİANTEP'İN 11'İ

Eray, Elyasa, Şenol, Erdem, Arokoyo, Barış, Mustafa, Leal, Chico, Chibuike, Muhammet

Haberin Devamı

MELO İLK 11 İÇİN ISRAR ETTİ!

Sakatlığından dolayı bir ara sezonu bile kapattığı belirtilen Melo da bu akşamki karşılaşmada ilk 11'de olacak. Brezilyalı'nın hocasına bu maçta oynamak için ısrar ettiği ve Hamzaoğlu'ndan olumlu yanıt alarak ilk 11'e koyulduğu öğrenildi.

3 PUAN ALIRSA ZİRVEYE YERLEŞECEK

Dün 28. lig maçına çıkan Fenerbahçe deplasmanda Eskişehirspor'la 1-1 berabere kaldı. Bu skorla Fenerbahçe maç fazlasıyla liderliğe yükseldi ve puanını 60 yaptı. Galatasaray, Gaziantepspor karşısında 3 puan alırsa maç fazlasıyla liderliğe yükselecek.

Öte yandan 58 puandaki Beşiktaş da yarın evinde Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.

GAZİANTEPSPOR'UN BURAK YILMAZ KORKUSU

Burak Yılmaz, Gaziantepspor'a karşı oynadığı son 7 maçın hiçbirini golsüz geçirmezken, bu mücadelerde toplam 10 gol kaydetti.