Spor Galatasaray 1 taşla üç kuş vuracak

Galatasaray 1 taşla üç kuş vuracak

Paylaş
Galatasaray 1 taşla üç kuş vuracak

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Diego Forlan, Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi'yi resmen isteyecek

Teknik direktörlüğe Fatih Terim getirildikten sonra Bolton'dan Elmander, Trabzonspor'dan Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ı transfer eden Galatasaray'da rota İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'e döndü.

Haberin Devamı

Başkan Ünal Aysal, bugün İspanyol ekibinin başkanı Enrique Cerezo'dan takımın yıldızları orta saha oyuncusu Jose Antonio Reyes, savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi ve forvet Diego Forlan'ı resmen isteyecek.

5 VERİLMİŞ, 7 İSTENMİŞTİ

Sarı-kırmızılılarda Ujfalusi ve Forlan isimlerinden önce hafta başında Reyes ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmıştı. Atletico Madrid yönetimiyle görüşen yönetici Ali Gürsoy, Reyes için resmi tekliflerini iletmişti.

Reyes için G.Saray, 5 milyon Euro önermiş ancak Atletico Madrid 7 milyon
Euro talep etmişti. Gürsoy'dan yapılan görüşmeyle ilgili kapsamlı bir rapor alan başkan Ünal Aysal, Reyes, Ujfalusi ve Forlan transferini bizzat kendisi yürütecek.

ÇEK TOMAS UJFALUSİ, BAROS'UN VATANDAŞI

3 yaşındaki Tomas Ujfalusi de bu sezon Atletico Madrid'de oynadığı 32 lig maçında, İspanya Kupası'nda 5 maçta ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 4 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncu oynadığı tüm maçlarda sahaya ilk onbirde çıktı.

JOSE ANTONİO REYES

Jose Antonio Reyes, ligde 34 maçın 34'ünde de ilk onbirde yer alırken, İspanya Kupası'nda 5 maçın 4'ünde ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 4 maçın 3'ünde ilk onbirde forma giydi. 28 yaşındaki yıldız oyuncu ligde rakip filelere de 6 gol atmayı başardı.

Haberin Devamı