Spor Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor

Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor

Paylaş
Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 12. hafta mücadelesinde Galatasaray, Akhisar Belediyespor'u 2-1 yendi

Galatasaray, baştan sona üstün oynadığı maç.ta Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup etti. Galatasaray'ın iki golünü de Burak Yılmaz atarken Akhisar'ın golünü ise Gekas attı. Hamza Hamzaoğlu ilk lig maçına, eski takımını yenerek başladı.

Haberin Devamı

Maç bitti!

86' GOL! Theofanis Gekas. Akhisar Belediyespor farkı bire indirdi.

82' Galatasaray'da Emre Çolak'ın yerine Yekta Kurtuluş oyunda.

75' GOL! Kullanılan serbest vuruşta Selçuk'un doğrudan kaleye gönderdiği üst direkten döndü ve dönen topu Burak tamamladı ve topu ağlarla buluştu Burak Yılmaz

68' Umut Bulut yerini Yasin'e bıraktı.

62' Sol kanattan gelişen Akhisar atağında Güray'ın ceza alanına sert ortasında Chedjou topu karşıladı.

51' Akhisar gole çok yaklaştı. Top direkten döndü. Hızlı gelişen atakta ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Mehmet Akyüz'in kaleye şutunda savunmaya çarpan top sol direkten döndü.

50' Bruma'nın ceza sahasına yerden pasına Sneijder sert vurdu ancak top farklı bir şekilde auta çıktı.

Haberin Devamı

46' İkinci yarı başladı. Galatasaray Sneijder'le Akhisar kalesini yokladı.

İLK YARI SONA ERDİ

Galatasaray 1-0 Akhisar

41' Kullnaılan serbest vuruşta Selçuk'un ceza alanına ortasında Umut'un kafa vuruşundan sonuç çıkmadı.

28' Burak Yılmaz auta giden topu yakalayıp Sneijder'e pas verdi. Sneijder'in sert vuruşu ise kale direğinin üzerinden auta çıktı. O anlarda TT Arena'daki az sayıdaki taraftar Burak Yılmaz'ı ayakta alkışladı.

23' Akhisar yarı alanında Sneijder'in pasında topla buluşan Burak, Uğur'un sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Uğur Demirok, hareketinden ve Didier Zokora ise itirazdan sarı kart gördü.

14' GOL Burak Yılmaz Galatasaray'ı öne geçiren golü attı.

Selçuk İnan serbest vuruşla topu Akhisar ceza sahasına gönderdi. Akhisar Belediyespor defansı topu uzaklaştıramayınca Burak Yılmaz önüne düşen topa çok sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

7' Bruma sağ kanatta rakiplerini hızla geçip topu Sneijder'e ortaladı. Pozisyon sırasında Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu saha kenarında pürdikkat o anlara kilitlenmişti.

3' Galatasaray maça hızlı başladı. Bruma, Selçuk ve Burak rakip sahada pozisyon arıyor.

1' Ve maç başladı

Maç öncesinde Galatasaray teknik ekibi ve oyuncuları halka olarak galibiyet yemini etti.

Maça dakikalar kala TT Arena'daki tribünler bu haldeydi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak müsabakayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Akhisar'ı evine puansız göndermenin hesaplarını yapan Galatasaray, Fenerbahçe'nin Balıkesirspor karşısında kazanmasının ardından maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Telles, Emre Çolak, Selçuk, Bruma, Sneijder, Burak, Umut.

Akhisar Bld.'nin ilk 11'i: Oğuz, Djoum, Uğur, Mehmet, Ahmet, Güray, Ntibazonkiza, Zokora, Kerim, Douglas, Gekas.

DİKKAT ÇEKEN MELO İSTATİSTİĞİ

Galatasaray'ın zorlu Akhisar Belediyespor maçına Felipe Melo'dan yoksun olarak çıkacak olması, Sarı-Kırmızılılar'ı ciddi şekilde endişelendiriyor. Hafta içerisinde Eskişehirspor'la oynanan Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gördüğü için bu akşam Türk Telekom Arena'ya ayak basamayacak olan Brezilyalı'nın yokluğu istatistiklere çok kötü yansımış durumda. Sarı-Kırmızılı ekip, Melo'nun forma giyemediği son 7 maçta sadece 1 galibiyet almayı başardı. Cim Bom, diğer 6 karşılaşmada ise 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle sahayı terk etti. Galatasaray'ın, Felipe Melo'nun yokluğunda dişli Akhisar Belediye'ye karşı nasıl bir sonuç alacağı şimdiden merak konusu.

Haberin Devamı