Spor Galatasaray'a bir müjde daha: Feghouli yola çıkıyor!

Galatasaray'a bir müjde daha: Feghouli yola çıkıyor!

Paylaş
Galatasaray'a bir müjde daha: Feghouli yola çıkıyor!

Galatasaraylıların merakla beklediği yıldızlardan olan Feghouli’nin hafta sonuna kadar İstanbul’a geleceği öğrenildi. Tatilde olduğu için imzası rötar yapan Cezayirli ile sözleşme detayları konusunda ise hiçbir sorun bulunmuyor.

Sezonun en hareketli devi durumundaki Galatasaray, transferde müthiş hareketli saatler geçiriyor. Yıldızları birer birer kadrosuna katan Sarı-Kırmızılı ekibin yönetimi, taraftarın yolunu gözlediği oyunculardan olan Feghouli’yi de bu hafta sonuna kadar İstanbul’a getiriyor.

SORUN YOK, TATİLDE...


Bu transfer için West Ham’a 4.5 milyon Euro (18 milyon TL), oyuncunun kendisine ise yıllık 3 milyon Euro (12 milyon TL) verileceği öğrenilmişti. İşin ekonomik boyutunda hiçbir pürüzün olmadığının altı bir kez daha çizilirken, sadece Cezayirli oyuncu tatilde olduğu için imzaların geciktiği vurgulandı.

UEFA'YA BİLDİRİLECEK


Bu hafta yaz tatiline noktayı koyacak olan yıldızın İstanbul’a gelip, yine Başkan Dursun Özbek’in katılacağı bir törenle imzayı atacağı kaydedildi. Galatasaray’ın UEFA’ya verdiği listede yer almayan Feghouli’nin, Östersund engeli aşılması durumunda UEFA’ya bildirileceği ifade edildi.

Haberin Devamı