Spor Galatasaray Akhisarspor maçı canlı izle: A Spor izle

Galatasaray Akhisarspor maçı canlı izle: A Spor izle

Paylaş
Galatasaray Akhisarspor maçı canlı izle: A Spor izle

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Galatasaray kendi evinde Akhisarspor'u ağırlayacak. İlk maçta 2-1 galip gelen sarı-kırmızılı ekip bu maçtan da sahadan üstün ayrılıp finale yükselmek istiyor. Galatasaray Akhisarspor maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Galatasaray Akhisarspor maçı heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak. İlk maçta 2-1'lik bir skorla sahadan galip ayrılan Galatasaray, kendi evinde bu avantajlı skoru koruyup karşılaşmadan galip ayrılarak finale yükselmek istiyor. Akhisarspor ise güçlü rakibini deplasmanda yenip UEFA Avrupa Ligi şansını kaçırmak istemiyor.

GALATASARAY AKHİSARSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGi KANALDA?

Galatasaray Akhisarspor maçı bu akşam saat 20.30'da Türk Telekom Arena'da oynanacak. Karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek. Müsabaka A Spor'dan naklen yayınlanacak. Galatasaray Akhisar maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

A SPOR CANLI İZLE


İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Ahmet, Latovlevici, Fernando, Selçuk, Tolga, Yasin, Sinan, Eren

Akhisarspor: Fatih, Lopes, Mustafa, Dany, Kadir, Larsson, Sissoko, Bilal, Muğdat, Onur, Seleznyov


Finale çıkan takım, Fenerbahçe Beşiktaş maçının skorunu bekleyecek.


KUPADA 6. RANDEVU

Galatasaray ile rakibi Akhisar, 18 Nisan Çarşamba günü 'kupa tarihinde' 6. kez karşı karşıya gelecek. İki ekibin geride kalan 5 maçında takımımız sahadan 3 kez galip ayrılırken 2 mücadele de berabere tamamlandı. Bu maçların 4'ü 2015-2016 sezonunda oynanırken takımımız kupa sezonunun sonunda Fenerbahçe'yi yenerek şampiyonluğa uzanmıştı.

Ziraat Türkiye Kupası'nın 2017-2018 sezonunda bir kez daha eşleşen iki ekipten Galatasaray, Akhisar'ın yeni stadı Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda rakibini 2-1 yenerek Diyarbakır'daki final için avantaj sağlamıştı.

YARI FİNALE NASIL GELDİLER?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'na gollü bir başlangıç yaptı. İstanbul'da Sivas Belediyespor'u 5-1 yenen Galatasaray rövanşı 2-1 kaybetmesine rağmen son 16 turunda Bucaspor'a rakip oldu. Galatasaray bu turda her iki maçı da 3-0 kazanırken çeyrek finalde Atiker Konyaspor ile eşleşti. Konya'daki ilk maç Jahovic'in son dakika golüyle 2-2 biterken rövanşı 4-1 kazanan takımımız yarı finale yükselen taraf oldu.

Galatasaray'ın yarı finalin ilk ayağında deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Teleset Mobilya Akhisarspor ise 2017-2018 Ziraat Türkiye Kupası'na 4. kademeden başladı. Bu turda 24 Erzincanspor ile eşleşen Ege tea rakip oldu.




Haberin Devamı