Spor Galatasaray Alanyaspor maç özeti izle! Aslan, Alanyaspor'u 6 parçaya böldü

Galatasaray Alanyaspor maç özeti izle! Aslan, Alanyaspor'u 6 parçaya böldü

Paylaş
Galatasaray Alanyaspor maç özeti izle! Aslan, Alanyaspor'u 6 parçaya böldü

Süper Toto Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, Alanyaspor'a gol oldu yağdı. Türk Telekom Arena'da oynana maçta sarı kırmızılı ekip Alanyaspor'u 6 golle geçti. Galatasaray Alanyaspor maç özeti izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Galatasaray Alanyaspor maçı nefes kesen bir karşılaşmaya sahne oldu. Süper Lig'de ilk iki maçını kazanan sarı kırmızılı ekip 3. maçında Alanyaspor'a gol oldu yağdı. Mücadele 6-0 biterken Emre Akbaba attığı iki golle göz doldurdu. Aslan bu sonuçla puanını 9'a çıkarıp puan durumunda birinciliğe yükselirken Alanyaspor ise henüz puanla tanışamamış oldu.

Haberin Devamı

PENALTI İPTAL OLDU

Türk Telekom Stadyumu'ndaki karşılaşma yüksek tempoda başlarken Galatasaray, 36. dakikada Fernando'nun golüyle 1-0 öne geçti. Bu aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarı ise adeta tek kale oynayan sarı kırmızılar adeta gol oldu yağdı... 49. dakikada Sinan Gümüş, 53'te Eren Derdiyok, 56 ve 84'te Emre Akbaba, 82. dakikada ise Onyekuru meşin yuvarlağı rakip kaleye göndere isimler oldu. Öte yandan 69'da Galatasaray lehine penaltı veren Halil Umut Meler, VAR'a bakıp penaltıyı iptal etti.

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇ ÖZETİ