Spor Galatasaray aradığı ismi buldu: Mitchell Dijks

Galatasaray aradığı ismi buldu: Mitchell Dijks

Paylaş
Galatasaray aradığı ismi buldu: Mitchell Dijks

Galatasaray, bonservisi Ajax'ta olan Mitchell Dijks için Hollanda ekibiyle temasa geçti. Bu transferi ocak döneminde yapmak isteyen Galatasaray'ın en büyük kozu 24 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin Haziran 2018'de sona ermesi.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Norwich City'de kiralık olarak geçiren Dijks bu sezon Ajax formasıyla 8 maçta 651 dakika süre aldı. Hollandalı oyuncu için Portekiz ekibi Sporting Lizbon'un da devrede olduğu konuşuluyor.

Dijks'in menajeri Dick van Burik ise Sporting Lizbon ve Galatasaray'ın ilgisi hakkında bir şey söylemekten kaçındı. Van Burik, oyuncusuna birçok takımdan teklif geldiğini belirtti.

Mitchell Dijks kimdir?


Futbola ilk olarak FC Purmerend takımında başlayan Dijks 2009'da Ajax U17 takımına transfer oldu. 2013'te Heerenveen'e kiralanan 24 yaşındaki oyuncu Willem II'ye transfer olduktan sonra tekrar Ajax'a döndü. Dijks sol bekin haricinde stoper bölgesinde de forma giyebiliyor.

GALATASARAY'IN SOL BEK ÇIKMAZI


Uzun süre Juventus'tan Kwadwo Asamoah ile ilgilenen Galatasaray, Juventus'un o bölgeye transfer yapamaması sonucu transferde başarısız olmuştu. Transferin son günlerinde Kardemir Karabükspor'dan Iasmin Latovlevici'yi transfer eden sarı kırmızılı ekip Linnes ve ondan yeteri kadar verim alamadı.

Ajansspor

Haberin Devamı