Spor Galatasaray Baros ile sıkı pazarlıkta

Galatasaray Baros ile sıkı pazarlıkta

Paylaş
Galatasaray Baros ile sıkı pazarlıkta

Bu sezonu hayal kırıklığı ile kapatmak üzere olan Galatasaray Yönetimi, gelecek sezonun planları için yoğun çalışmalara başladı

Sarı kırmızılı yöneticiler öncelikle bir yıllık mukavelesi olan golcü futbolcu Milan Baros’un sözleşme süresini 3 yıla çıkarmaya çalışıyor. Galatasaray Baros’u istiyor, Baros da Sarı kırmızılı kulübü. Ancak golcü yıldızın sözleşmesinin uzatılması için tek sorun para.

Milan Baros’un menaJeri Pavel Paska ile görüşmelere başlayıp sıkı bir pazarlığa girişen Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Milan Baros’un yıllık 3,5 milyon Euro olan isteğini aşağıya çekmeye çalışıyor. Son üç yılda Şampiyonlar Ligi’nin dışında kalarak önemli miktarda gelirden olan Sarı kırmızılı yöneticiler, bu durumu bütün takıma anlatıp, futbolcu ücretlerini fazla artırmamayı planlıyor.

GALATASARAY PAZARLIKLARI SÜRDÜYOR


Bu yüzden Baros ve menajeri ile yapılan görüşmede yıllık ücretin, 2,5 milyon Euro olması teklif edildi. Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ 2 gündür süren görüşmede henüz Baros’un menajeri Paska’yı ikna edemedi. Ancak Sarı-kırmızılı yöneticilerin mutlaka Baros’u takımda tutmayı hedefledikleri ve Çek yıldıza en az 3 yıl daha Galatasaray forması giydirmek için pazarlıkları sürdürdükleri öğrenildi.

Kadir ÇETİNÇALI / İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı