Spor Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat hastaneye kaldırıldı

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat hastaneye kaldırıldı

Paylaş
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat hastaneye kaldırıldı

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, akşam saatlerinde rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Kalbiyle ilgili rahatsızlıktan şüphelenilen Yarsuvat'ın hastanedeki tetkikleri sürüyor

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yarsuvat'ın eğitim verdiği Yeditepe Üniversitesi'nde fenalaştığı ve kendisine ilk müdahalenin üniversitede yapıldığı bildirildi.

Yarsuvat daha sonra Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların, Yarsuvat'ın kalbiyle ilgili rahatsızlıklarından şüphelendiği ve bu yönde tetkikler uyguladığı öğrenildi.

Yarsuvat tetkiklerin sonuçlarının alınması ve tedbir amacıyla geceyi hastanede geçirecek.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinden Başkan Yarsuvat'ın sağlık durumyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Başkanımız Duygun Yarsuvat'ın, Salı günü öğleden sonra hissettiği bir baş dönmesi nedeniyle doktoru tarafından tetkikleri yapılmıştır. Test sonuçlarında herhangi bir olumsuzluk bulunmamıştır. Önümüzdeki 24 saat boyunca tedbir mahiyetinde müşahade altında tutulacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Fenerbahçe Kulübü’nden Yarsuvat’a "geçmiş olsun" mesajı

Fenerbahçe Kulübü, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede müşahede altında tutulan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Duygun Yarsuvat’ın akşam saatlerinde rahatsızlanarak, hastaneye kaldırıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sayın Duygun Yarsuvat’a geçmiş olsun diler, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz."

Haberin Devamı