Spor Galatasaray bombaları patlatıyor

Galatasaray bombaları patlatıyor

Paylaş
Galatasaray bombaları patlatıyor

Transferin sessiz takımı Galatasaray, birkaç gün içinde bombaları patlatmak üzere harekete geçti

POSTA İNTERNET

Fenerbahçe'den Stoch çalımı yiyen Galatasaray, teknik direktör Frank Rijkaard'ın isteği üzerine bir defans, bir de orta saha oyuncusu için harekete geçti.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel'in birlikte yürüttüğü çok gizli operasyonla, sarı-kırmızılılar aradıkları oyuncuları buldu.

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı iki oyuncunun birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

İŞTE O İSİMLER

Galatasaray'ın anlaştığı ilk ismin Rafael Márquez olduğu öğrenildi.

Dünya Kupası'nda ikinci tura çıkan Meksika'nın kaptanı Rafael Márquez, önceki gün İspanya basınına yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sene çok fazla şans bulamadım. Guardiola'nın düşündüğü isimlerden biri değilim. O yüzden artık gitme vakti geldi" demişti.

Frank Rijkaard'ın Barcelona'yı çalıştırdığı dönemde sürekli forma şansı bulan
Márquez'in, Galatasaray'a sıcak bakmasının nedenlerinden biri de Hollandalı hoca.

İKİNCİ İSİM
KONGO-KİM

Mehmet Topal'ın gitmesinin ardından Galatasaray'ın, transferde önceliği haline gelen ön libero mevki konusunda ise İsveç Milli Takımı'nın başarılı oyuncusu Kim Källström ile anlaşma sağlandı.

Menajerliğini Galatasaray'ın eski oyuncusu Roger Ljung'un yaptığı İsveçli oyuncu 4 yıldır forma giydiği Lyon'da son iki yıldan bu yana yeterli şansı bulamıyor.

Çift yönlü orta saha oyuncusu olan Källström orta sahanın solunda da forma giyebiliyor.

İsabetli pasları, top sürme yeteneği ve uzaktan attığı şutlar dikkat çeken 28 yaşındaki İsveçli'nin transfer haberinin Rafael Márquez ismiyle birlikte birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

GALATASARAY TARAFTARINA MÜJDE

Öte yandan Galatasaray yönetimi, taraftarının sevgilisi durumundaki Harry Kewell ile 2 yıllık sözleşme yapmaya hazırlanıyor.

Daha önce Haldun Üstünel'in, takımda kalmayacağını açıkladığı Kewell, taraftardan gelen yoğun talep üzerine yeni sezonda da Galatasaray forması giyecek.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın birkaç gün içinde üç ismi açıklaması bekleniyor.

POSTA İNTERNET

2

Haberin Devamı