Spor Galatasaray'da Allie Quigley şoku!

Galatasaray'da Allie Quigley şoku!

Paylaş
Galatasaray'da Allie Quigley şoku!

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde ilk maçı oynanan Yakın Doğu Üniversitesi - Galatasaray Play-Off serisi öncesi Galatasaray'da Allie Quigley şoku yaşandı. Yakın Doğu Üniversitesi Allie Quigley'e 2 katı fazla ücret verip anlaşınca yıldız oyuncu kadro dışı bırakıldı.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin Play-Off etabında Yakın Doğu Üniversitesi, sahasında konuk ettiği Galatasaray'ı 90-53 mağlup etti.

Galatasaray, Yakın Doğu Üniversitesi'ne 90-53 mağlup olduğu maçta yıldızı Allie Quigley'den yoksun mücadele etti. Yıldız oyuncu kritik play-off maçları öncesi gelecek sezon için Yakın Doğu Üniversitesi ile anlaşınca kadrodan çıkarıldı.

Allie Quigley'nin seri öncesi Yakın Doğu Üniversitesi ile anlaşması sonrası Galatasaray'ın koçu Marina Maljkovic, yıldız oyuncuyu kadro dışı bıraktı.

BENZER SIKINTI FENERBAHÇE İLE DE YAŞANMIŞTI


Galatasaray'ın EuroCup şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan Quigley serinin ikinci maçında da forma giyemeyecek.

Yakın Doğu Üniversitesi, Fenerbahçe'den Olcay Çakır'ı kadrosuna kattıktan sonra bu sezon için de Jantel Lavender ve Sandrine Gruda'yı sarı-lacivertli takımdan kadrosuna katmıştı. Hatta bu olaylar nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, oyuncularının ayartılmaya çalışıldığını belirterek Yakın Doğu Üniversitesi'nin başkanı Işık Eyigüngör'ü tokatlamıştı.

Olcay, Gruda ve Lavender dışında Yakın Doğu Üniversitesi kadrosunda yer alan isimlerden Quanitra Hollingsworth, Gökçe Doğan da kariyerlerinde daha önce Fenerbahçe forması giymişlerdi.

Yakın Doğu Üniversitesi; Bahar Çağlar ve Cansu Köksal'ı da Galatasaray'dan transfer ederken Ann Wauters da bir dönem Galatasaray forması giymiş bir isimdi.

Haberin Devamı