Spor Galatasaray'da flaş gelişme! Wesley Sneijder bitti

Galatasaray'da flaş gelişme! Wesley Sneijder bitti

Paylaş
Galatasaray'da flaş gelişme! Wesley Sneijder bitti

Galatasaray'da yılan hikayesine dönen Sneijder konusunda flaş karar verildi.

Östersunds'a karşı alınan ağır mağlubiyetin ardından Galatasaray taraftarını üzercek bir haber daha: "Sneijder işi bitti!" Bu sözler Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e ait.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK


Yönetim ile Wesley Sneijder arasındaki görüşmelerde iki taraf da geri adım attı. Sneijder'den geçen sene kesilen 2.7 milyon Euro disiplin cezasını tahsil etmeye çalışan Sarı-Kırmızılı yönetim bu paradan vazgeçti.


Östersunds - Galatasaray maç özeti


İtalya'dan teklif aldığını söyleyen ve "Aradaki ücret farkını karşılayın" diyen Hollandalı oyuncu da yönetimden sadece geçen sezondan kalan 1.5 milyon Euro'luk alacağının ödenmesini istedi.

Yönetim Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye gitmeme şartı koyacağı Sneijder'e bonservisini bedavaya verecek. Sarı-Kırmızılılar, Sneijder ile karşılıklı anlaşma yoluyla sözleşmesini feshedecek.

'KURCALAMAYIN'


İsveç deplasmanına takımla birlikte gelen Başkan Dursun Özbek maç öncesi Östersund şehrini gezdi. Özbek'e gurbetçiler büyük ilgi gösterdi. Sneijder hakkında yazılı ve görsel basında her gün haber çıkmasına anlam veremeyen Özbek, "Sneijder meselesini kurcalamayın artık! Daha ne yazacaksınız? En kısa sürede bu konuya noktayı koyacağız" dedi.

Fanatik

Haberin Devamı