Spor Galatasaray'daki krizde iki kritik nokta...

Galatasaray'daki krizde iki kritik nokta...

Paylaş
Galatasaray'daki krizde iki kritik nokta...

Galatasaray'da 6 yıllık aidatını ödemeyen Hakan Şükür'ün, ihraç edilmeden hemen önce bir son dakika hamlesi yaptığı öğrenildi. Bu ayrıntının ortaya çıkmasının ardından Dursun Özbek'in ifadeye çağrıldığı söylentileri gündeme bomba gibi düştü.

Galatasaray, Hakan Şükür ve Arif Erdem konusunda adeta büyük bir kriz yaşarken, iki ismin aidatlarını ödemedikleri gerekçesiyle üyelikleri sonlandırılmıştı.

Mali Genel Kurul'da ihraç talebi oylanmış ve reddilmiş ancak gelen tepkiler sonrası "aidat formulü" ortaya konmuştu. Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberine göre, şu an Amerika'da bulunan Hakan Şükür'ün ise bu seçeneği ortadan kaldırmak için kulübü ihraç kararından hemen önce aradığı ve aidatını ödemek istediği öğrenildi. Ama kulüp buna imkan vermemiş ve iki ismi de ihraç etti.


Galatasaray'da Sicil Kurulu acil toplandı! Bir üye istifa etti

"DURSUN ÖZBEK İFADEYE ÇAĞIRILDI" İDDİALARI


Galatasaray'ın hafta sonundaki mali genel kurulunda FETÖ sanıkları Hakan Şükür ile Arif Erdem'in kulüp üyeliğinden ihraç edilmeyip, yönetim kurulu kararıyla bunun gerçekleştirilmesinin ayrıntılarının ortaya çıktığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’i ifadeye çağırdığı iddia edilmişti. Galatasaray resmi hesabından yapılan açıklamayla ise bu haberler kesin bir dille yalanlandı.

İşte o açıklama:


NELER YAŞANMIŞTI?


Galatasaray Olağan Genel Kurulu'nda Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüpten ihracı için oylama yapılmıştı. Yapılan oylama sonucu Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüp üyelerine devam kararı alınmıştı.


Galatasaray'a kayyum iddiası!




Haberin Devamı