Spor Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı'nda olay!

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı'nda olay!

Paylaş
Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı'nda olay!

Galatasaray Divan Kurulu'nda eski yöneticilerden Levent Nazifoğlu'nun konuşması sırasında yaşanan gerginlikler nedeniyle, toplantıya 10 dakika ara verildi.

Olağanüstü toplanan Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı Levent Nazifoğlu'nun kürsüye gelmesinden sonra durdu.

Levent Nazifoğlu'nun Başkan Dursun Özbek'e seslenirken üslubunu uygun bulmayan yönetim kurulu masasındaki yöneticilerden "Terbiyesizlik etme" mesajı yükseldi.

Levent Nazifoğlu da kürsüden cevap verince, ortalık bir anda karışıp tartışmalar başladı. Bu sebeple Divan Kurulu'na ara verildi.

İşte o görüntüler:

BU NASIL OLACAK?


Konuşmasına geri başlayan Levent Nazifoğlu, "Ali Sami Yen'in başkanlık koltuğunda oturan birine böyle dediğim için özür dilerim. 'Herkes sizinle uğraşsın, o arada biz arsaları satalım, borçları kapatalım' dedi. Kabul ettim. Bütün gazetecilerle, seyirciyle kavga ettim. Başarılı bir iş yaptı, sattı Riva'yı. Ağlayarak arayıp tebrik ettim. "Asla transfer yapmam, parayı harcayamayız" dedi. Gelen parayla kredi kapattık, sonra 135 milyon TL başka kredi çekildi. Bu nasıl olacak? Eski başkanlar da böyle yapmadı mı? Biz 1,5 milyar TL borca böyle çıkmadık mı? Kol kırılır yen içinde kalır diye böyle oldu. 5 şampiyonluk adayı var. Şampiyonluk umudumuz yüzde 30. Bunun için böyle harcama yapılır mı?' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı