Spor Galatasaray Fenerbahçe derbisi hangi gün saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe derbisi hangi gün saat kaçta hangi kanalda?

Paylaş
Galatasaray Fenerbahçe derbisi hangi gün saat kaçta hangi kanalda?

Tüm Türkiye Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbiye kilitlenmiş durumda. Peki Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman, hangi gün, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacak? İşte ilk 11'ler dahil, maçla ilgili tüm detaylar...

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Ligde geride kalan 8 haftada sarı-kırmızılılar, 7 galibiyet, 1 beraberlik sonucunda topladığı 22 puanla lider konumunda bulunuyor. Sarı-lacivertliler ise 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlikle aldığı 14 puan ve averajla 5. sırada yer alıyor.

İLK 11'LER:


GALATASARAY: Muslera, Maicon, Serdar Aziz, Denayer, Mariano, Fernandao, Tolga, N'Diaye, Feghouli, Belhanda, Gomis

FENERBAHÇE: Kameni, Isla, Neustadter, Neto, Hasan Ali, Josef, Ozan, Dirar, Giuliano, Valbuena, Janssen

SKRTEL SÜRPRİZİ

Sarı-Lacivertli ekipte Brezilyalı golcü Fernandao kadroda yok. Martin Skrtel ise yedek kulübesinde maça başlayacak.

DERBİ ÖNCESİ ORTALIK KIZIŞTI


Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar Türk Telekom Stadı'nın önünde Fenerbahçe takım otobüsünün önünü kesti. Bazı Galatasaraylı taraftarların Fenerbahçe takım otobüsüne sözlü sataşması dikkat çekti. Daha sonra konuk kafile, polis eskortu eşliğinde olaysız biçimde Türk Telekom Stadı'na vardı.


GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?


Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi mücadelesi, 22 Ekim pazar günü saat 19.30’da Türk Telekom Stadı’nda oynanacak. Büyük mücadele beIN sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE, SAMANDIRA'DAN AYRILDI


Fenerbahçe takım otobüsü Samandıra'dan Türk Telekom Stadı'na doğru ayrılıyor. Taraftarlardan büyük destek var.


DERBİNİN HAKEMİ KİM?


Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Cüneyt Çakır maçın hakemi olacak. Cüneyt Çakır'ın yardımcıları Bahattin Duran ile Tarık Ongun olacak. Hüseyin Göçek ise derbi mücadelesinde dördüncü hakem olarak görev alacak.


Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi bir ilk


DERBİ GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre hava sıcaklığı 17 derece olacak. Karşılaşma saatinde nem oranının ise yüzde 59 olacağı tahmin ediliyor.

YA BERABERLİK YA FENERBAHÇE


Geçen sene Survivor'a katılan eski Fenerbahçeli Serhat Akın, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yorumladı: "Fenerbahçe kötü başladı ama derbilerde iş değişir. Galatasaray'da derbi maça çıkmayan oyuncu sayısı çok. Bu atmosferi tadınca anlayacaklar. Ben ya beraberlik gelir ya da Fenerbahçe kazanır diyorum."

FLORYA'DA OHAL KADIKÖY'DE KRİZ


TT Stadı'ndaki dev derbi öncesi Galatasaray dış dünyayla bağlantısını kesti. Yarınki maçtan önce futbolcuların eşlerine bile Florya'ya giriş yasağı getirildi. Maçta kaleyi Kameni'nin koruyacağını öğrenen Volkan'ın tesisleri terk ettiği iddiasını da Fenerbahçe yalanladı.


386. RANDEVU


İki takım arasında 386 maç mazide kaldı. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar, 123 kez sahadan galip ayrılırken, sarı-lacivertliler ise 146 kez rakibini mağlup etti. 116 müsabakada da kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan maçlarda Galatasaray 482, Fenerbahçe de 532 kez fileleri havalandırdı.


LİGDE 121. SINAV


Rakipler, yarın oynanacak mücadeleyle Süper Lig'de 121. kez karşılaşacak. Geride kalan 120 maçta sarı-lacivertlilerin 50-33'lük üstünlüğü bulunuyor. 37 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Bu karşılaşmalarda sarı-lacivertliler 154 golüne sarı-kırmızılılar 116 gol ile karşılık verdi.


FENERBAHÇE'Yİ 61. KEZ AĞIRLAYACAK


Galatasaray, Fenerbahçe'yi 61. kez ağırlayacak. Geride kalan 60 mücadelede sarı-kırmızılılar, 23 kez rakibini yenerken, sarı-lacivertliler ise 15 kez galibiyet sevinci yaşadı. 22 maçta ise kazanan takım çıkmadı.

Haberin Devamı