Spor Galatasaray-Fenerbahçe derbisi kapalı gişe! Herkes bilet arıyor

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi kapalı gişe! Herkes bilet arıyor

Paylaş
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi kapalı gişe! Herkes bilet arıyor

Tüm Türkiye hafta sonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek derbi için bilet kalmadığını vurgularken, Passolig CEO'su Ceyhun Kazancı da biletlerin tükendiğini ve karaborsada 4 katına satıldığını ve bununla ilgili çalışma başlattıklarını açıkladı

Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu

DURSUN ÖZBEK: HERKES BİLET İÇİN BENİ ARIYOR


Bu sezon Galatasaray maçlarının adeta kapalı gişe oynandığını anlatan Dursun Özbek, "Fenerbahçe maçı öncesi herkes beni arıyor ve bilet soruyor. Binlerce kişi maça gelmek istiyor. Bürokratlar, ünlüler herkes bilet soruyor. Ama malesef bilet kalmadı. Bu sezon geçen yıla göre maç başı hasılatımız 4.3 milyon lira arttı" dedi.

11 MİLYON LİRALIK GELİR


Öte yandan Galatasaray 52 bin kişilik Türk Telekom Stadın'da Fenerbahçe maçından 8 milyon TL gelir bekliyor. Bu rakama lisanslı ürün satışları da eklendiğinde gelir 11 milyon TL'yi bulacak.

BİLETLER KARABORSADA 4 KATINA SATILIYOR


Galatasaray-Fenerbahçe öncesi maç biletlerinin karaborsada satıldığına dikkat çeken Passolig CEO'su Ceyhun Kazancı, "Maç biletlerinin internet kafelerde satıldığını görüyoruz. Derbide 100 liralık bilet 4 katına satılıyor. Bu konu ile ilgili çalışma başlattık" dedi.

(Hürriyet)

Haberin Devamı