Spor Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi bir ilk

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi bir ilk

Paylaş
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi bir ilk

Galatasaray derbisine gidecek Fenerbahçeli taraftarlar gittikleri otobüsün camını kırarsa o otobüste bulunan hiçbir taraftar maça alınmayacak

Deplasman yasağı kalktıktan sonra Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları deplasman maçlarına gitmeye başlamıştı. Ancak deplasmana gidilen otobüslerin kırılan camları hem tehlike yaratmış hem de faturalar kulüplere çıktığı için maddi zarara neden olmuştu.

Bu yaşananların ardından Spor Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü ortak bir karar aldı. Bundan böyle deplasmana gidecek takım taraftarlarından sadece biri bile bindiği otobüsün camını kırarsa o otobüsteki hiçbir taraftar stada sokulmayacak. Zanlı bulunana kadar da o kişiler hakkında "Kamu malina zarar verme"den işlem uygulanacak.


İLK KEZ YARIN UYGULANACAK


Spor Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü'nün aldığı bu radikal karar yarın oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde uygulanmaya başlayacak.

Hatırlanacağı üzere geçen sezon Türk Telekom Stadı'nda oynanan derbi maça gelen neredeyse bütün otobüslerin camları kırılmış hatta bazı taraftarlar yaralanmıştı.


Galatasaray- Fenerbahçe derbisinden rakamlar



Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Gomis'ten paylaşım



Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin iddaa oranları



Galatasaray Fenerbahçe derbisi hangi gün saat kaçta hangi kanalda?



Serhat Akın'dan çok özel açıklamalar



Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Pascal Nouma'dan Galatasaray'a eleştiri

Haberin Devamı