Osman Şenher Galatasaray geliyor
HABERİ PAYLAŞ

Galatasaray geliyor

Sakatlar düzeliyor, Rijkaard formayı hak edene vereceğim diyor. Bu da Galatasaray’a kazanma hırsı ve tempo getirmiş. Kolay değil, bu takım perşembe gecesi Barcelona’yı yenmiş Atletico Madrid ile deplasmanda berabere kaldı. O maçta en azından Baros oynamış olsaydı galip bile gelebilirlerdi. Dün akşama gelince; Beşiktaş 1 haftadır dinleniyor, bu maçı bekliyor. Kazanıp, zirve yarışının içinde olmak istiyor.

Galatasaray’da ise Arda ve Elano sakatlıkları tam geçmeden sahaya çıktı, sorunlar var. Buna rağmen Leo Franco topu Sivok’un önüne yumruklamasa maçı kazanıp büyük avantaj yakalayacaklardı. Beşiktaşlı futbolcular Galatasaray’dan daha fazla koştu, en az onlar kadar mücadele etti. Ama görünen köy kılavuz istemez, Mustafa Denizli’nin bundan fazla yapacağı bir şey yok. Rijkaard kadar şanslı da değil. İzah edeyim; Beşiktaş’ta bir tane oyun kurucu, yokken, Galatasaray’da Elano, Arda ve Keita gibi üç kaliteli isim var.

Haberin Devamı

Dönüyorum savunmaya; Neill ve Emre Güngör, mükemmel ikili oldular. Defans az hata yapmaya başladı. Forvette ise Arda, Keita ve Elano üçü de topa hükmeden ve harika şut atan futbolcular. Bu da Galatasaray’ın rakibinden daha kaliteli görünmesini sağlıyor. Sonuçta Cim Bom, İnönü Stadı’ndan istediğini aldı. Beşiktaş ise yenilgiyi hak edecek bir futbol oynamadı. İki takımın da canının yanmadığı bir derbi oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder