Spor Galatasaray için dev takas iddiası!

Galatasaray için dev takas iddiası!

Paylaş
Galatasaray için dev takas iddiası!

Sneijder-El Shaarawy takası ile ilgili İtalyan oyuncunun menajeri açıklama yaptı. Yazılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Florio, "Teklif gelirse değerlendiririz" dedi

Bir kaç gündür İtalyan medyasında yer alan Galatasaraylı Sneıjder - Milanlı El Shaarawy takası haberlerine genç futbolcunun menajeri Roberto La Florio açıklık getirdi.

Radyospor'a konuşan Florio, "Takas hakkında bana gelen birşey yok. Galatasaray'dan kimse benimle temasa geçmedi" dedi.

Böyle bir teklif gelmesi durumunda değerlendirmeye alabileceklerini belirten FIFA menajeri, "Galatasaray çok büyük bir kulüp, Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Ne kadar önemli bir hedefe ve vizyona sahip olduğunu biliyoruz. Eğer bir görüşme ortamı olursa, Galatasaray elbette bizim için önemli bir seçenek olacaktır. Fakat futbolcum şu an itibariyle Milan'da devam ediyor. Bir sorunu yok; sakatlığı geçti. Fakat, teklif gelirse, kulüpler düzeyinde konuşma olursa bunu biz de elbette ele alırız" diye konuştu.

Florio, "Mancini, El Shaarawy'i beğeniyor olabilir. Kendisi bu transferi istemiş de olabilir. Bu bizim için büyük bir onur, şartlar oluşursa konuşuruz, neden olmasın" ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Daha önce Genoa ve Padova'da kiralık olarak oynayan El Shaarawy 2011 yılından bu yana Milan'da oynuyor. 8 kez de İtalya Milli Takımı formasını giyen Mısır asıllı oyuncunun sözleşmesi ise 2018'de sona erecek.

Haberin Devamı