Spor Galatasaray idmanındaki bu görüntü Dursun Özbek'i delirtti!

Galatasaray idmanındaki bu görüntü Dursun Özbek'i delirtti!

Paylaş
Galatasaray idmanındaki bu görüntü Dursun Özbek'i delirtti!

Galatasaray'da yeni sezonun idman ekipmanları siyah-beyaz olunca, Dursun Özbek adeta çileden çıktı... Peki neden ekipmanlar bu renkte?

Yeni sezon öncesi yaptığı transferler ile ses getiren Galatasaray'da birkaç hafta önce Dursun Özbek'i kızdıran bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı. İddialara göre olayın başlangıcı geçtiğimiz sezona dayanıyor...

Süreç şöyle yaşandı... Galatasaray'da tarihler Kasım 2015'i gösterirken görevden ayrılan Hamza Hamzaoğlu'nun yerine Mustafa Denizli getirildi... Mart 2016'ya kadar görevde kalan Denizli'nin, görev dönemi içerisinde bir sonraki sezonun forma ve idman kitlerini de belirlediği iddia edildi. Kriz de işte tam burada başladı...

SANKİ BEŞİKTAŞ


Sarı-Kırmızılı takımın yeni sezon için belirlenen idman ekipmanları deyim yerindeyse ezeli rakiplerinden Beşiktaş'ın renklerini taşıyordu. Üst beyaz, şort siyah olarak belirlenen idman kıyafetleri, başkan Dursun Özbek'i de çileden çıkardı..

Takımın idman kıyafetlerini televizyonda gören Özbek, hemen telefona sarılıp Galatasaray Ticaret Direktörü ve Mağazacılık Genel Müdürü Ali Öğütücü'yü aradı ve renk seçiminin sebebini sordu. İddiaya göre Öğütücü ise seçimin Mustafa Denizli tarafından yapıldığını söyledi. Bunun üzerine Dursun Özbek sinirlenerek, "Takımın idman ekipmanlarıyla da mı ben ilgileneyim!' diyerek telefonu kapattı..



Sarı-Kırmızılı renkler taşıyan Galatasaray'ın idmanlarda siyah beyaz giyinmesi ve Beşiktaş'ı andırması, sosyal medyada da taraftarlar arasında tepkiye neden oldu.. Galatasaray idman eşofmanları ile Beşiktaş idman eşofmanları arasındaki benzerlik dikkat çekiyor.

(Sabah)

Haberin Devamı