Spor Galatasaray İgor Tudor'la resmen yollarını ayırdı!

Galatasaray İgor Tudor'la resmen yollarını ayırdı!

Paylaş
Galatasaray İgor Tudor'la resmen yollarını ayırdı!

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Süper Lig'e Hırvat teknik adam İgor Tudor yönetiminde inanılmaz bir başlangıç yapan Aslan, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından cezayı Tudor'a kesti! Dün alınan mağlubiyetle liderliği kaybeden Galatasaray yönetimi, Igor Tudor ile yollarını ayırma kararı aldı. İddiaya göre Dursun Özbek ve yönetimi erken seçim kararı aldı

İgor Tudor ile yollarını ayıran Galatasaray Yönetim Kurulu, 13 Ocak'ta Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'a da gidecek.

Galatasaray, Teknik Direktör Igor Tudor'un görevine son verildiğini KAP'a bildirdi.

Kamuyu Aydınlatma Formu'na yapılan açıklama şöyle: "Şirketimizin 18.12.2017 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz İgor Tudor ve teknik ekibinin görevine son verilmesi konusunda oybirliği ile karar alınmıştır."

TUDOR RESMEN GÖNDERİLDİ


Galatasaray'da deprem! Hırvat teknik direktör İgor Tudor, Yeni Malatyaspor karşısında alınan yenilgiden sonra görevinden alındı!

Igor Tudor'un sözleşmesinde 400 bin dolarlık tazminat maddesi bulunuyordu. Resmi açıklamanın gün içinde yapılması bekleniyor.

Cim Bom'un önümüzdeki hafta Göztepe ile oynayacağı maçta takımın başında alt yapı sorumlusu Emrah Bayraktar'ın olması bekleniyor.

DURSUN ÖZBEK'TEN BOMBA KARAR


Bu karardan sonra Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi sonrasında bu karara karşı çıkan yöneticiler oldu.

Dursun Özbek'in ise kimsenin beklemediği bir karar aldığı, Mayıs'ta yapılacak seçimi öne çekerek 'erken seçim' yapma kararı aldığı öğrenildi.


BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK


Galatasaray'dan açıklama: Yönetim Kurulumuz, 13 Ocak 2018 tarihinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı kararını oy birliğiyle almıştır."

Dursun Özbek konu ile ilgili olarak yarın saat 13:00'te Türk Telekom Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek.




'Sayın Tudor ile ilişkimizi sonlandırdık. Ayrıca olağanüstü seçim kararı da aldık, sitemizden açıkladık. Galatasaray için hayırlı olmasını umuyorum. Yarın 13:00 gibi basın toplantısı düzenleyeceğim. Detaylı açıklama yapacağım. Fatih Terim'le ilgili tartışma çıkmadı Demokratik yapımız içinde seçim kaçınılmaz bir olay.

Bugünkü yönetimimiz seçime kadar olan dönemde görevini en iyi şekilde yapacaktır. Kimse endişe etmesin. Sorularınızı hazırlayın, yarın hepsini yanıtlayacağım. Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki yürüyüşü hiçbir şekilde etkilenmeyecek.'



FLORYA'NIN PATRONU TERİM


Yönetimde Fatih Terim'i istemeyenleri ayıklayacak olan başkan Özbek, yeni ve güçlü bir yönetimle birlikte Florya'nın patronluğunu da Fatih Terim'e verecek.



TEŞEKKÜR MESAJI


Galatasaray'dan Igor Tudor'a teşekkür mesajı 'Igor Tudor’a kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.'

GALATASARAY'IN YENİ HOCASI KİM OLACAK?

YA TERİM YA YABANCI


Galatasaray'da yeni hoca adayları da belli olmaya başladı. Yönetimin bu konuda ikiye bölündüğü öğrenilirken bir kanadın hiç düşünülmeden Fatih Terim’e teklif sunulup takımın tecrübeli hocaya emanet edilmesinden yana oldukları belirtildi.


Igor Tudor 'Siz Türkler' çıkışı yüzünden kovuldu!


Terim’i istemeyen diğer kanadın ise yabancı çalıştırıcı için bastırdıkları kaydedildi. Öne çıkan isimler ise şöyle:

PSG’nin eski hocası Laurent Blanc


Nice’teki görevine geçtiğimiz günlerde son verilen Marcelo Bielsa


Dortmund’un eski hocası Thomas Tuchel

Haberin Devamı