Spor 'Galatasaray'ın yeni transferi iptal oldu'

'Galatasaray'ın yeni transferi iptal oldu'

Paylaş
'Galatasaray'ın yeni transferi iptal oldu'

Galatasaray transferde sıcak saatler yaşamaya devam ediyor. Yönetim çalışmalarını neredeyse tüm kıtalarda sürdürürken, Güney Amerika'dan kötü haber geldi

Transferde takıma iyi oyuncular kazandırıp taraftarla arasını düzeltmek isteyen Özbek ve yönetimi gelecek vadeden bir oyuncudan vazgeçti

Uruguay basınında yer alan habere göre; Mathias Olivera'nın menajeri Daniel Fonseca ile babası arasında çıkan anlaşmazlık sonucunda transferin suya düştüğü belirtilirken oyuncunun Sarı-Kırmızılılarla yapmış olduğu ön protokolü bozmak zorunda kaldığı ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere Galatasaray, hafta içerisinde Muslera'nın da referansıyla Uruguay U20 Takımı oyuncusuyla anlaşma sağlamış ve futbolcuyu sağlık kontrollerinden geçirmişti


Mathias Olivera kimdir?


Galatasaray'ın sağlık kontrolünden geçirdiği Mathias Fernando Rodriguez Laites, 31 Ekim 1997 doğumlu. Muslera gibi Uruguaylı...

1.80 boyundaki Mathias Olivera, Nacional altyapısından yetişti. 2014/15 sezonunda profesyonel olan Mathias Olivera, o sezon 6 Haziran 2015'te Tacuarembo maçında kadroya girdi.

2015/16'da da Nacional'ın kadrosunda sürekli yer alsa da, sadece 2 maçta forma şansı buldu.



2016/17 sezonunda Uruguay 2. Ligi takımlarından CA Atenas'a transfer olan Mathias Olivera, burada da forma şansı bulamadı ancak Uruguay'ın U20 takımıyla başarılı maçlar çıkardı.

Uruguay U20 takımıyla birlikte 28 maça çıkan Mathias Olivera, 3 asist yapma başarısı gösterdi. 2017 Güney Amerika Şampiyonası'nın tamamında Uruguay forması giyen Mathias Olivera, şampiyonluğu tadan takımın önemli isimlerinden biri oldu.

Mathias Olivera, bu yaz Güney Kore'de düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda da 7 maçın tamamında forma giydi ve Uruguay ile birlikte yarı finale kadar yükselme başarısı gösterdi.



Fernando Muslera'nında menajerliğini yapan Daniel Fonseca, 16 Ocak 2017'de Mathias Olivera'nın bonservisini 1 milyon dolar karşılığında Nacional'den aldı.

Mathias Olivera'nın piyasa değeri 300 bin euro olarak görünüyor ancak Uruguay'da geleceği en parlak isimlerden biri olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı