Spor Galatasaray Jo'yu bitirmek üzere

Galatasaray Jo'yu bitirmek üzere

Paylaş
Galatasaray Jo'yu bitirmek üzere

Forvet transferi için yurtdışında temaslarda bulunan Galatasaray yöneticileri Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ın, Brezilyalı golcü Jo'nun işini bitirdi

Galatasaray çok önemli bir transfer bombasını patlatmak üzere. Yaklaşık 20 gündür İngiltere'de bulunan futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ın, Lucas Neil'in ardından Manchester City'nin bu sezon Everton'da kiralık oynayan yıldızı Jo Alves'in transferinde önemli gelişmeler kaydettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bonservisi M.City'de olmasına rağmen bu sezon Everton forması giyen Brezilyalı yıldız Jo'nun, Everton'da sorun yaşaması üzerine Galatasaray devreye girdi.

Bitirilmesi çok zor görünen transferde Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ın hem Manchester City, hem de Everton kulüpleri ile büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi.

Sarı kırmızılı iki yöneticinin 22 yaşındaki genç golcü ve menajeri ile görüşmelerini sürdürdükleri ve her an bu transferinin gerçekleşme şansının arttığı sızan haberler arasında.

Ancak Jo'nun daha önce Avrupa Kupası'nda forma giydiği için, sarı kırmızılı takımın Atletico Madrid ile oynayacağı Avrupa Kupası maçlarında yer alamayacak olması, bu transferde tek olumsuz nokta olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

İngiliz Daily Mail gazetesinin duyurduğu habere göre; bonservisi Manchester City'de olan ve Everton'da kiralık olarak forma giyen Jo ile bonservis opsiyonu da Galatasaray'da olacak şekilde sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağlandı.

Jo, 10 kez giydiği Brezilya milli takımında 3 gol kaydetti.

JO KİMDİR?

Tam adı: Joao Alves de Assis Silva
Doğum tarihi: 20.03.1987
Boy: 1.90 cm
Oynadığı kulüpler: Corinthians, CSKA Moskova, Manchester City, FC Everton (Kiralık)