Spor Galatasaray Konyaspor maçı canlı izle: Bein Sport şifresiz izle: Aslan farkı açmak istiyor

Galatasaray Konyaspor maçı canlı izle: Bein Sport şifresiz izle: Aslan farkı açmak istiyor

Paylaş
Galatasaray Konyaspor maçı canlı izle: Bein Sport şifresiz izle: Aslan farkı açmak istiyor

Galatasaray Konyaspor maçı kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak. Galatasaray Konyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Süper Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray kendi evinde Konyaspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım geçen hafta 7-0'lık galibiyet almış ve haftaya moralli başlamıştı. Aslanlar şimdi de bu maçtan galip gelip rakipleriyle olan puan farkını iyice artırmak istiyor. Öte yandan Konyaspor ise 3 puan alıp son sıralardan kurtulmak istiyor.



Galatasaray ile Konyaspor ligde 34. kez karşı karşıya gelirken karşılaşmalardan Galatasaray 26 kez galip ayrıldı. Konyaspor ise sadece 2 kez galip gelebildi. 5 maç da beraberlikle sonuçlandı. Konyaspor'un aldığı sonuçlara ve puan durumundaki yerine bakılırsa karşılaşmayı Galatasaray'ın rahat geçeceği umuluyor.

GALATASARAY KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?


Galatasaray Konyaspor maçı bugün saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Müsabaka beIN Sports'tan canlı yayınlanacak.

Galatasaray Konyaspor maçını, aşağıdaki linke tıklayıp karşınıza çıkan sayfadan, haftalık, aylık ve yıllık paketlerden birini seçip satın aldıktan sonra şifresiz izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS İZLE

MUHTEMEL İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Donk, Selçuk, Feghoul, Belhanda, Rodrigues, Gomis

Konyaspor: Serkan, Skubic, Moke, Selim, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Bourabia, Fofana, Eto'o, Milosevic, Jahovic

GALATASARAY'DA İKİ İSİM SAHADA YOK


Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok ve Jason Denayer maçta forma giyemeyecek.

Mariano, Feghouli ve Fernando ceza sınırında

Galatasaray'da Mariano Filho, Sofiane Feghouli ve Fernando Reges, Atiker Konyaspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu futbolcular, Atiker Konyaspor maçında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve ligin 26. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde görev alamayacak.

Sahasında 18 maçlık yenilmezlik serisi

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda oynadığı son 18 resmi maçta rakiplerine yenilmedi.

Sahasındaki son yenilgisini geçen sezonun 30. haftasında Kasımpaşa karşısında yaşayan Galatasaray, daha sonra çıktığı 18 resmi maçtan 16 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı.
Galatasaray, evinde oynadığı son 14 lig maçında ise 13 galibiyet ve bir beraberlik aldı.

Haberin Devamı