Spor Galatasaray Liv Hospital maçında yumruklar konuştu!

Galatasaray Liv Hospital maçında yumruklar konuştu!

Paylaş
Galatasaray Liv Hospital maçında yumruklar konuştu!

THY Avrupa Ligi'nde normal sezonun 7. haftasındaki C Grubu maçında Galatasaray Liv Hospital, son iki sezonun şampiyonu Olympiakos'a dev bir farkla mağlup oldu

Maçın son bölümlerinde Bonsu ile Begic arasında yumruklaşmaya varan kavga yaşandı. Hakemler tartışmanın ardından Galatasaray'dan Bonsu, ev sahibinden ise Begic ile Printezis diskalifiye edildi.

Maçı 72-54 kaybeden sarı kırmızılılar böylece grubunda 7. maçında 3. mağlubiyetini aldı. Sarı kırmızılar maç boyunca sadece ikinci periyodun başında farkı 20-18 ile 2 sayı kadar indirebildi. O andan itibaren üst üste yakaladığı seriler ile Olympiakos ilk yarıyı 35-24 maçı da 72-54 kazanmayı bildi.

Kadrosunda Nathan Jawai, Jamond Gordon, Ersin Dağlı ve Manuchar Markoishvili gibi ilk beş oyuncularından sakatlıkları nedeniyle faydalanmayan Galatasaray'da çift haneye sadece iki isim çift haneye ulaştı. Furkan Aldemir ve Sinan Güler 10'ar sayı bulurken ev sahibi ekipte ise Bryant Dunston 16 sayısı ile maçın en skorer ismi olmayı başardı.

MAÇIN SONUNDA YUMRUKLAR KONUŞTU

Maçın bitimine 3 dakika kala Olympiakos potası altındaki mücadelede Begic'in Bonsu'ya diresği ile başlayan kavgada yumruklar konuştu. Bonsu Begic'i yumruklarken, Bonsu'ya cevap veren Begic ile Printezis diskalifiye edildi. Üç oyuncuya da Euroleague yönetiminden maçlardan men cezası vermesi bekleniyor.

SAKATLIKLARA BONSU'NUN CEZA DA EKLENEBİLİR


Sakatlıklar ile boğuşan Galatasaray'da Bonsu'nun olası bir ceza alma ihtimali gruptaki geleceğini de olumsuz etkileyecek.

Galatasaray Liv Hospital gruptaki diğer maçını 5 Aralık'ta Unicaja Malaga'ya karşı İstanbul'da oynayacak.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer13343","13343","201311","13343-83240.jpg","1", "0","Galatasaray Liv Hospital maçında yumruklar konuştu!");