Spor Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçına İtalyan hakem

Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçına İtalyan hakem

Paylaş
Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçına İtalyan hakem

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın D Grubu'ndaki Lokomotiv Moskova maçının hakemleri açıklandı. Galatasaray ile Lokomotiv Moskova'nın karşı karşıya geleceği maçı Gianluca Rocchi yönetecek

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda 18 Eylül Salı günü oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek.

Haberin Devamı

Maçta Rocchi'nin yardımcılığını Mauro Tonolini ve Filippo Meli yaparken, Luca Banti ile Massimiliano Irrati ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Matteo Passeri olacak. Galatasaray'ın grubunda Lokomotiv Moskova, Schalke 04 ve Porto bulunuyor.

İTALYAN HAKEMLE GALİBİYET YOK

Gianluca Rocchi, 2010-11 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Galatasaray'ın Ali Sami Yen Stadı'nda Atletico Madrid'e 2-1 kaybettiği maçı yönetmişti. Rocci 2014-15 sezonunda Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı ve 4-1 kaybetitği Arsenal maçında da görev yapmıştı. İtalyan hakem, 2013-14 sezonunda Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi play-off'unda evinde Arsenal'e 3-0 yenildiği karşılaşmada da düdük çalmıştı.

Haberin Devamı