Spor Galatasaray moral için 3 puan peşinde

Galatasaray moral için 3 puan peşinde

Paylaş
Galatasaray moral için 3 puan peşinde

Galatasaray moral için 3 puan peşinde

Sezon başında büyük hedeflerle yola çıkan, ancak önce Ziraat Türkiye Kupası, sonra da UEFA Avrupa Ligi’nden elenen Galatasaray, Turkcell Süper Lig’de yarın Kasımpaşa ile yapacağı maçı kazanarak, hem liderliğini sürdürmek, hem de moral bulmak istiyor.

Haberin Devamı

Yarıştığı 3 kulvarın 2’sinde havlu atarak tamamen yönünü lige çeviren sarı-kırmızılı takım, yarın son haftaların flaş takımı Kasımpaşa karşısında galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Galatasaray, bu sezon ligde Fenerbahçe ve Trabzonspor’u, kupada da Beşiktaş’ı yenme başarısı gösteren ve kendisini sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada oldukça zorlayan lacivert-beyazlı takımı geçerek, yoluna puan kaybetmeden devam etmeyi hedefliyor.

CEZALI VE SAKATLAR

Karşılaşma öncesi Galatasaray’da özellikle sakat oyuncuların çokluğu dikkati çekiyor.

Sarı-kırmızılı takımda uzun süredir sakatlıkları devam eden Baros, Kewell ile Gökhan, Kasımpaşa karşısında da forma giyemeyecek. Atletico Madrid maçında sakatlanan Elano ile Hakan’ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Bu iki futbolcunun yarınki karşılaşmada oynayıp oynamayacağı bu akşam yapılacak antrenmandan sonra netlik kazanacak.

Haberin Devamı

Ev sahibi takımda sakatlığı düzelen Sabri ile geçen hafta Beşiktaş ile yapılan maçta kısa bir süre görev alan Jo ise takımdaki yerlerini alabilecek.
Galatasaray’da sarı kart cezası bulunan Barış Özbek, laivert-beyazlı takım karşısında forma giyemeyecek.

Bu arada, sarı-kırmızılı takımda 3 sarı kartı bulunan kaptan Arda Turan ceza sınırında bulunuyor. Arda bir sarı kart daha görmesi durumunda gelecek hafta oynanacak Eskişehirspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

Ali Sami Yen Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasını hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.