Spor Galatasaray MP zorlanmadı

Galatasaray MP zorlanmadı

Paylaş
Galatasaray MP zorlanmadı

Beko Basketbol Ligi'ndeki karşılaşmada Galatasaray Medical Park, TED Ankara Kolejliler'i 90-66 yendi. Sarı-kırmızılı takım bu galibiyetle ligde 6. maçını da kazanarak, namağlup liderliğini sürdürdü

Sarı-kırmızılı takım bu galibiyetle ligde 6. maçını da kazanarak, namağlup liderliğini sürdürdü. TED Ankara Kolejliler ise ligde 3. mağlubiyeti ile tanıştı. Karşılaşmaya iyi başlayan Galatasaray Medical Park, pota altından Gordon ve Macvan, dış atışlarda da Cenk’in basketleriyle 4. dakikada 12-4 öne geçti. Sert savunmasıyla rakibine fazla skor şansı tanımayan sarı-kırmızılı takım 7. dakikada 14 sayılık (18-4) farka ulaştı ve ilk periyotu 22-10 önde bitirdi.

Haberin Devamı

İkinci periyodun ilk bölümünde hücumda etkisiz kalan ve dış atışlarda başarılı olamayan Galatasaray Medical Park karşısında, Stanojevic, Berent, Penney ve Murat Kaya ile 17-2’lik bir seri yakalayan Ankara ekibi, 15. dakikanın hemen başında 27-24 öne geçti. Ender’in üç sayılık basketiyle toparlanan Galatasaray Medical Park, bu oyuncu ve Gordon ile üst üste basketler üreterek üstünlüğü tekrar ele geçirdi ve ilk yarıyı 41-37 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısına, N’Dong, Macvan ve Ender’in basketleriyle başlayan Galatasaray Medical Park, 25. dakikada farkı 10 sayıya (54-44) çıkardı. TED Ankara Kolejliler pota altında Nedim, dış atışlarda da Penney ile etkili olup farkı kapatmaya çalıştı. Sarı-kırmızılı ekip son çeyreğe de 63-57 üstün girdi. Son periyotun ilk bölümünde Cenk, Lakovic ve Macvan ile dış atışlardan skor bulan Galatasaray Medical Park, 37. dakikada farkı 17 sayıya (81-64) çıkardı.

Haberin Devamı

Özellikle Cenk’in etkili performansıyla rakibine üstünlüğünü kabul ettiren sarı-kırmızılı takım, karşılaşmadan 90-66 galip ayrıldı. Galatasaray Medical Park’ta tedavisine devam edilen Henry Domercant, karşılaşmada forma giymedi. İlk periyotun sonunda belinden sakatlanan TED Ankara Kolejliler’den Vanja Plisnic ise mücadeleye devam edemedi.

AA