Spor Galatasaray muhabirinden acı haber

Galatasaray muhabirinden acı haber

Paylaş
Galatasaray muhabirinden acı haber

Galatasaray'ın antrenmanını takip etmek üzere bu sabah İstanbul Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'ne girerken demir kapıya sıkışarak kafasından ağır yaralanan Sabah gazetesi muhabiri Erkan Koyuncu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti

Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'ne sabah antrenmanını takip etmek üzere gelen gazetecilerden Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, tesisin demir kapısına sıkıştı. Basın mensupları 10.00'daki antrenmanın başlamasıyla birlikte içeri alınırken kapıdan geçen Koyuncu, demir kapının kapandığını görmeyerek araya sıkıştı. Görevliler olayı farkedip kapıyı açıncaya kadar çok kısa sürede kanlar içinde yerde kalan Koyuncu'ya ilk müdahaleyi kulüp doktorları yapmıştı.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer19826","19826","201408","19826-.jpg","1", "0","Galatasaray antrenmanında korkunç kaza!");


İşte Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu'nun ölümüne sebep olan demir kapı:

ANTRENMAN İPTAL EDİLDİ

Talihsiz gazeteciye doktorların müdahalesini Galatasaraylı futbolcular da endişeli gözlerle izledi. Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Mello, Selçuk İnan, Semih ve kaleci antrenörü Cláudio Taffarel, Koyuncu'nun başından bir an olsun ayrılmadı. Yaralı foto muhabiri tesislere gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, takımın antrenmanı da yaşanan talihsiz kaza nedeniyle iptal edildi.

Kazanın ardından olay yerine koşan Galatasaraylı futbolcular gazeteciye yapılan ilk müdahaleyi üzüntüyle izledi.

GALATASARAYLI YÖNETİCİLER HASTANEDEYDİ

Erkan Koyuncu için Galatasaraylı yöneticiler de bir süre sonra hastaneye gitti. CEO Lütfi Arıboğan ve eski yöneticilerden Mehmet Karlı doktorlardan hemen bilgi aldılar. Mehmet Karlı, "Erkan kardeşimize çok büyük geçmiş olsun. Galatasaray camiasından, tüm tanıdıklarından, herkesten dualarını bekliyoruz. Allah şifa versin" şeklinde açıklama yapmıştı.

'MAALESEF HAYATA DÖNDÜRÜLEMEDİ'

Ancak bir süre sonra hastaneden dışarı çıkan Mehmet Karlı "Maalesef hayata döndürülemedi. Allah rahmet eylesin. Yaklaşık 2 saattir kalp masajı yapılıyordu ama olmadı" diyerek acı haberi duyurdu.