Spor Galatasaray normal sezonun lideri

Galatasaray normal sezonun lideri

Paylaş
Galatasaray normal sezonun lideri

Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray Medical Park, normal sezonu zirvede bitirirken, Burhaniye Belediyesi ve Alanya Belediyesi ligden düştü

Galatasaray Medical Park’ın, 20 galibiyet, 2 yenilgi ve 42 puanla lider olarak noktaladığı 22 haftalık maratonun geride kalmasıyla son iki sırada kalan Burhaniye Belediyesi ve Alanya Belediyesi lige veda ederken, play-off eşleşmeleri de netlik kazandı.

Normal sezon sonunda puan tablosunun ilk 8 basamağında yer alan Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe, Tarsus Belediyesi, Panküp Kayseri Şeker, Beşiktaş Cola Turka, BOTAŞ Spor, Samsun Basketbol ve Mersin Büyükşehir Belediyesi şampiyonluk için play-off’ta mücadele etmeye hak kazandı.

Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe ve BOTAŞ Spor, çeyrek final serisinde rakipleri karşısında 1-0 önde başlamanın avantajına sahip olacak.

Normal sezonda iki maç sonunda birbirlerine üstünlük sağlayan Panküp Kayseri Şeker-Beşiktaş Cola Turka eşleşmesi ise 1-1 beraberlikle başlayacak. Play-off çeyrek final mücadelesinde 3 galibiyete ulaşan takım yarı finale yükselme başarısı gösterecek.

ÇEYREK FİNAL İLK MAÇLARIN PROGRAMI

25 Mart Cuma
19.30 Galatasaray Medical Park-Mersin Büyükşehir Belediyesi (Abdi İpekçi)
17.30 Panküp Kayseri Şeker-Beşiktaş Cola Turka (Kadir Has)

26 Mart Cumartesi
17.00 Fenerbahçe-Samsun Basketbol (Caferağa)
15.00 Tarsus Belediye-BOTAŞ Spor (Tarsus).

Haberin Devamı