Spor Galatasaray Odeabank CSKA Moskova Euroleague maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Odeabank CSKA Moskova Euroleague maçı saat kaçta hangi kanalda?

Paylaş
Galatasaray Odeabank CSKA Moskova Euroleague maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Odeabank CSKA Moskova maçı ile birlikte Euroleague'de nefes kesecek bir mücadeleye çıkıyor. Son şampiyon CSKA Moskova'yı evinde ağıralayacak Galatasaray Odeabank kazanarak iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Peki Galatasaray Odeabank CSKA Moskova Euroleague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? İşte detaylar

Galatasaray Odeabank son şampiyonu ağırlıyor. Sarı-kırmızılı basketbol takımı, THY Avrupa Ligi 2016-2017 sezonu ilk maçında bu akşam son şampiyon CSKA Moskova ile karşılaşacak. Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 2016-2017 sezonu ilk maçında bu akşam son şampiyon CSKA Moskova'yı konuk edecek.

Geçen sezon ULEB Avrupa Kupası'nı kazanarak Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan sarı-kırmızılı takımın, Rus ekibi ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapacağı karşılaşma saat 20.00'de oynanacak. Galatasaray Odeabank, Avrupa Ligi'nde geçen sezon Dörtlü Final organizasyonun finalinde Fenerbahçe'yi yenerek şampiyon olan CSKA Moskova'yı mağlup ederek sezona galibiyetle başlamaya çalışacak.

Galatasaray Odeabank CSKA Moskova maçı hangi kanalda saat kaçta?

2015-2016 ULEB Eurocup şampiyonu Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague ilk hafta maçında 13 Ekim 2016, Perşembe günü son şampiyon CSKA Moskova ile karşı karşıya geliyor. Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki mücadele saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV3’ten naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemleri Juan Carlos Garcia (İspanya) – Matej Boltauzer (Slovenya) – Tomislov Hordov (Hırvatistan) üçlüsü olarak açıklandı.

Haberin Devamı