Spor Galatasaray Odebank Avrupa’ya yenilgiyle başladı

Galatasaray Odebank Avrupa’ya yenilgiyle başladı

Paylaş
Galatasaray Odebank Avrupa’ya yenilgiyle başladı

Galatasaray Odeabank, Eurocup ilk hafta maçında Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşılaştığı Alman ekibi Bayern Münih’e 86-69’luk skorla mağlup oldu

İkinci periyota Zirbes ve Barthel’in boyalı alandan bulduğu basketle başlayan Münih, farkı çift hanelere çıkararak, skoru 32-21’e getirdi.

Galatasaray, Hardy ve Göksenin ile farkı azaltmaya çalışsa da Alman ekibi, son dakikalarda Gavel ve Macvan’ın sayılarıyla devreye 16 sayı farkla 50-34 önde girdi.

Üçüncü periyodunu başında Cunningham, Lucic ve Hobbs’ın sayılarıyla Bayern Münih, skoru 57-40 yaptı. Hopson ve Renfroe ile üç sayı çizgisinin dışından sayılar bulun Galatasaray’a Alman ekibi Hobbs ve Barthel ile karşılık verince Münih, periyotu 66-52’lik skorla üstün tamamladı.


KARŞILAŞMANIN EN SKORERİ HOPSON


Son periyotta savunmada Galatasaray Odeabank’ı durdurarak kolay sayı şansı tanımayan Bayern Münih, Lucic ve Macvan etkili performansıyla parkeden 86-69’luk skorla galip ayrıldı.

Karşılaşmanın en skoreri Galatasaray’da 19 sayı ile oynayan Hopson olurken, Bayern Münih’te ise Lucic 16 sayı ile takımına katkıda bulundu.

Salon: Sinan Erdem

Hakemler: Daniel Hierrezuelo, Sergio Silva, Renaud

Haberin Devamı