Futbol Galatasaray rotasını Akhisar'a çevirdi
Paylaş
Galatasaray rotasını Akhisar'a çevirdi

Şampiyonlar Ligi’ne Moskova galibiyetiyle başlayan Aslan, Süper Lig’e döndü. Pazar günü Akhisar deplasmanına çıkacak olan Sarı- Kırmızılılar, Florya’da rakip analizi yaparken, Terim’den öğrencilerine konsantrasyon uyarısı geldi

Galatasaray lige döndü... Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında Lokomotiv Moskova’yı 3-0 mağlup etmeyi başaran Cim Bom’da, gözler pazar günkü Akhisar deplasmanına çevrildi. Sarı- Kırmızılılar dünkü idmanda rakip analizi yaptı. Teknik patron Fatih Terim’in idman sırasında öğrencilerine ‘konsantrasyon’ uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Avrupa’da çok iyi bir galibiyet aldıklarını hatırlatan tecrübeli hocanın, “Kazandığımız maç için hepinizi kutluyorum. Fakat sevinmek için fazla vaktimiz yok. Akhisar’ı mutlaka yenmeliyiz. En küçük bir motivasyon eksikliğinin nelere mâl olduğunu Süper Kupa maçında gördük” dedi.

TERİM ROTASYONU DÜŞÜNÜYOR

Akhisar, sezon başında Konya’da oynanan Süper Kupa mücadelesinde Aslan’ı penaltılarla geçerek mutlu sona ulaşmıştı. Terim’in özellikle o karşılaşmayı hatırlatarak takımını motive etmeye çalıştığı ifade ediliyor. Galatasaray, pazar günkü Akhisar deplasmanının ardından, cuma günü sahasında Erzurum’u konuk edecek. Terim bu yoğun fikstür nedeniyle kadroda ufak bir rotasyona gitmeyi düşünüyor.

Metin Karabaş - Fanatik