Spor Galatasaray sahaya indi

Galatasaray sahaya indi

Paylaş
Galatasaray sahaya indi

Galatasaray futbol takımı, 2010-2011 sezonu hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde başladı

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına ve taraftarlara açık gerçekleştirilen sezonun ilk antrenmanında sarı-kırmızılı futbolcular, kondisyon çalışması yaptı.

Antrenman öncesinde sağlık taraması için futbolculardan kan örnekleri alınırken, daha sonra bir grup oyuncu sağlık kontrollerinden geçmek üzere Medical Park Hastanesi’ne gitti.

Kalan futbolcular ise koşular ve top çalışmalarıyla kondisyon yüklemesi yaptı. Sıcak havada yapılan antrenmanda futbolcular, verilen aralarda bol bol su içerek serinlemeye çalıştı.

YENİ TRANSFERLER SAHADA

Galatasaray’da yeni transferler Ali Turan, Serdar Özkan, Çağlar Birinci, Mehmet Batdal ile Musa Çağıran, sarı-kırmızılı forma altında ilk antrenmanlarına çıktılar.

Bu arada geçen sezonun devre arasında Eskişehirspor’a kiralık olarak giden Aydın Yılmaz da takımdaki yerini aldı.

Ayrıca teknik direktör Rijkaard, A2 takımı futbolculardan Anıl Dilaver, Cumhur Yılmaztürk, Caner Öztel, Sinan Osmanoğlu, Emirhan Ergün, Çetin Güngör ve Ahmet Kesim’i de yeni sezon çalışmaları kapsamında takıma aldı.

2010 Dünya Kupası’nda oynayan ülkelerinin milli takımlarında yer alan Elano Blumer, Abdul Kader Keita ve Lucas Neill antrenmana katılmazken, bu oyuncuların Hollanda kampında takıma katılacakları belirtildi.

ÜSTÜNEL VE KEWELL TEZAHÜRATLARI


Galatasaray’ın yaptığı sezonun ilk antrenmanını kalabalık bir taraftar grubu takip etti. Taraftarlar, sahaya çıkan teknik direktör Rijkaard ve futbolcuları alkışlayarak, onlara sevgi gösterisinde bulundu.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, daha sonra Galatasaray Futbol A.Ş. yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Haldun Üstünel lehine uzun süre tezahürat yaptı.

Taraftarlar, kulüp başkanı Adnan Polat’ın da son bölümünü izlediği antrenmanda Haldun Üstünel lehine, "En büyük transfer Haldun Üstünel", "Sportif direktör Haldun Üstünel", "Adnan başkan duy sesimizi Üstünel’i getir bize" şeklinde tezahüratta bulundu.

Galatasaraylı taraftarlar, sözleşmesi sona eren Avustralyalı futbolcuları Harry Kewell lehine de tezahürat yaptı. Taraftarlar, büyük sevgi besledikleri futbolcu için uzun süre "Harry, Harry Kewell" şeklinde tezahüratta bulunarak, kulüp yönetimine adeta mesaj yolladı.

CANER VE LEO FRANCO'YA ALEYHTE TEZAHÜRAT

Taraftarlar, Fenerbahçe’ye transfer olan Caner Erkin ile geçen sezon ortaya koyduğu performansla kendilerini memnun etmeyen kaleci Leo Franco aleyhine de tezahürat yaptı.

Galatasaray, akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürecek.

2

Haberin Devamı