Spor Galatasaray- Sivasspor ilk 11'inde sürpriz değişiklik!

Galatasaray- Sivasspor ilk 11'inde sürpriz değişiklik!

Paylaş
Galatasaray- Sivasspor ilk 11'inde sürpriz değişiklik!

Galatasaray, TT Arena'da ligin flaş takımı Sivasspor'u ağırlıyor. Mancini, ayrıca sürpriz bir kararla Drogba'yı da yedek olarak bekletiyor. Mancini'nin dğer sürprizi ise sol açıkta oyanayacak Riera...

Aslan, Yiğido'yu da devirip Arena'daki galibiyet serisini 3 maça çıkartmaya kararlı.

Galatasaray için milli aradan önceki hafta hiç de iyi geçmedi. Önce Danimarka’da Kopenhag’a kaybeden Sarı-Kırmızılılar, ardından Kadıköy’de Fenerbahçe’ye yenildi. Ligde 6. sıraya kadar gerileyen Aslan, zirvenin tam 9 puan uzağında kaldı. Galatasaray’ın artık kredisi yok. Hedef, ilk yarıda kalan 6 maçı da kazanarak devre arasına en iyi şekilde girmek.

Bu yoldaki ilk engel ise Roberto Carlos’un Sivasspor’u. Ligde 3. sırada yer alan Yiğido müthiş bir çıkış yakaladı. İstanbul’a iddialı geldi. Brezilyalı çalıştırıcı, Türk Telekom Arena’dan galibiyetle çıkacaklarına emin. Konuk ekipte tek eksik, sarı kart cezalısı Ziya Erdal. Bu zorlu mücadele öncesi Galatasaray’da tam anlamıyla bir sakatlık krizi var. Özellikle savunmada eksik çok. Semih, Hakan oynayacak durumda ancak İtalyan çalıştırıcı, Real Madrid maçını düşündüğü için bu oyuncuları riske etmeyi düşünmüyor.

Aynı şey Sneijder ve Muslera için de geçerli. Sabri’nin de sarı kart cezalısı olması nedeniyle Roberto Mancini, stoperde Ceyhun’a, sol bekte ise Dany’ye görev vermek zorunda kalacak. Her şeye rağmen Aslan, Yiğido’yu da devirip Arena’daki galibiyet serisini 3 maça çıkartmaya kararlı.

Mancini, ayrıca sürpriz bir kararla Drogba'yı da yedek olarak bekletiyor. Mancini'nin dğer sürprizi ise sol açıkta oyanayacak Riera...

GALATASARAY-SİVASSPOR:


STAT: TT ARENA
SAAT: 19.00
YAYIN: LiG TV
HAKEM: Halis Özkahya

GALATASARAY: (KESİN) Eray, Eboue, Chedjou, Gökhan, Dany, Aydın, Selçuk, Melo, Riera, Burak, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini

SİVASSPOR: (MUHTEMEL) Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Abdurrahman, Burhan, Adem, Kadir, Aydın, Aatif, Utaka
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Carlos

Haberin Devamı