Spor Galatasaray takipte

Galatasaray takipte

Paylaş
Galatasaray takipte

Galatasaray transfer harekatını 4 koldan yürütüyor

Sarı-Kırmızılı ekibin transfer komitesi tüm kadro, Bank Asya Play Off mücadelesinde Adanaspor-Konyaspor mücadelesini izledi. Başkan Adnan Polat, futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel, Adnan Sezgin ve Tugay Kerimoğlu, Ali Sami Yen’deki mücadelede öncelikle Adanaspor’un 22 yaşındaki genç stoperi Ersan’ı yakın takibe aldı.

Avustralya futbol alt yapısıda yetişen Ersan’ın kesici bir oyuncu özelliğine sahip olmasının yanısıra teknik kapasitesinin son derece yüksek olması, sarı kırmızılıları bu transfer için iştahlandırdığı öğrenildi. Ersan’ın teknik direktör Frank Rijkaard’ın istediği özelliklere sahip, savunmadan oyun kurabilecek bir yetenek olması bu transferin gerçekleşme şansını artırıyor.

Ayrıca Adanaspor’un ilk maçında Konyaspor’a farklı yenilmesi ile süper lige yükselme şansınının çok azalması bu transferin gerçekleşme olasılığını artırdı. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ün de Galatasaray’ın Ersan’ı transfer etmek istediğini ve şartlar oluşursa bu transferin gerçekleşebileceğini söylediği öğrenildi.

Kadir ÇETİNÇALI / İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı