Spor Galatasaray Tiago'nun peşinde

Galatasaray Tiago'nun peşinde

Paylaş
Galatasaray Tiago'nun peşinde

Mehmet Topal'ı Valencia'ya sattıktan sonra orta sahasını 2 ön libero ile güçlendirmek için kolları sıvayan Galatasaray, Tiago Mendes'in peşine düştü

Quaresma’nın Beşiktaş’a transferinde büyük rol oynayan menajer Jorge Mendes geçen sezon Atletico Madrid’de kiralık olarak top koşturan Portekizli Tiago’yu da, Galatasaray’a satmak için düğmeye bastı.

Sarı-kırmızılı yönetimin, bonservisi Juventus’ta bulunan 29 yaşındaki futbolcu için hem İtalyan kulübüyle hem de Mendes’le temas kurduğu öğrenildi.

Dünya Kupası’nda, Portekiz Milli Takımı formasıyla başarılı maçlar çıkaran Tiago’nun da, Galatasaray’a sıcak baktığı bildirildi.

Jorge Mendes, Cim-Bom’un teklifini doğrularken Atletico Madrid’in geçen sezonun ikinci yarısında başarılı bir performans sergileyen Tiago’yu kadrosunda tutmak istediği kaydedildi.

İspanyol kulübünün, Portekizli yıldızı yeniden kiralamak için Juventus’a teklif yaptığı belirlendi. Ancak Juventus, Tiago’yu kiralamaya yanaşmayarak 8 milyon Euro bonservis bedeli istedi.

Bu gelişme üzerine devreye giren Galatasaray’ın, 6 milyon Euro karşılığında transferi bitirmek istediği ifade edildi. Tiago devre arasında gittiği Atletico Madrid’de 18 maçta, 2 kez golle buluştu.

Milliyet

2

Haberin Devamı