Spor Galatasaray yeni mabedini gezdi

Galatasaray yeni mabedini gezdi

Paylaş
Galatasaray yeni mabedini gezdi

Galatasaray tam kadro ile yeni stadı Türk Telekom Arena'yı gezdi

Başkan Adnan Polat ve yöneticilerin bir bölümü, teknik heyet ile futbolcular toplu halde Galatasaray'ın sezonun ikinci yarısı maçlarını oynayacağı yeni statla tanıştı. Kalabalık bir medya ordusunun takip ettiği ve televizyonlardan naklen yayınlanan gezi yaklaşık 1 saat sürdü.

Futbolcuların isimlerinin yazılı olduğu kasklarla girdikleri stadyumu ilgiyle dolaşan kafile, toplu olarak sahanın ortasında toplu olarak hatıra resmi çektirdi.

Sarı kırmızılı futbolcular, stadı hayranlıkla gezerken, Ali Turan "Burası dolarsa harika bir atmosfer olur" dedi, Misimovic ise "Burada oynamak mutlukluk verecek" şeklinde görüş belirtti.

Futbolcularla birlikte şimdilik toprak olan ve drenaj çalışmaları süren zeminde dolaşan başkan Adnan Polat'ın bir süre kaptan Arda Turan ile özel sohbet ettiği dikkati çekti.

Başkan Adnan Polat gezi sonrası yaptığı açıklamada "Projede emeği geçen herkese yapım tamamlandığında ayrıca teşekkür edeceklerini ifade ettikten sonra "iş kendini gösteriyor" derken, projede büyük emeği olan yönetici Işın Çelebi'ye ilk sözü verdi.

Işın Çelebi yaptığı konuşmada "Sayın başkan, yönetim ve bin 200 işçinin burada çok emeği var. Sayın Başbakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Başbakanımız bize yol gösterdi, liderlik etti. Başta Adnan Polat olmak üzere tüm G.Saray yönetimi ve 30 milyon taraftarımıza armağan olsun.

Bu bir hayalin gerçekleşmesidir. Ayrıca emeği olan TOKİ Başkanı ve Varyap-Uzunlar'a da teşekür ediyoruz. Vefat eden iki arkadaşımızı da burada yaşatacağız" dedi.

Daha sonra söz alan Başkan Polat ise futbolcuların şaşkınlıkla ve heyecanla stadı gezdiğini ifade ederken, "Bana 'Ocak ayında burada oynacak mıyız?' diye sordular. Koltukların zemine yakın olmasını ise Rijkaard olumlu buldu" dedi.

Haberin Devamı