Spor Galatasaray yeni rekorun peşinde!

Galatasaray yeni rekorun peşinde!

Paylaş
Galatasaray yeni rekorun peşinde!

Galatasaray Kulübü kombine bilet satışında yeni rekoru zorluyor. Şu ana kadar 45 bin bilet satan sarı-kırmızılılar, gelen yoğun talep üzerine 1250 kişilik daha kombine satma kararı aldı

Spor Toto Süper Lig'de son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz yıl çeyrek final oynayan Galatasaray'da taraftarın kombine kartlara olan ilgisi tükenmiyor.

Sarı kırmızılı kulüp, geçtiğimiz günlerde 45 bin kombine bilet satıldığını açıklamıştı. Ancak gelen yoğun talep üzerine, 1250 kişilik en kontenjan açıldı.

ERGÜN: KOMBİNE SATIŞLARINDA REKOR KIRDIK

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Türk futbolunda yine bir ilke imza atarak kombine satışlarında rekor kırdık. Bugüne dek bize ulaşan 65 bin kombine bilet talebinden 45 binini gerçekleştirdik. Taraftar, televizyonda gördüğü yıldızları yakından izleme fırsartını kaçırmadı. Yoğun talep üzerine 1250 kişilik ek kontenjan açtık, bunun da en kısa zamanda tükeneceğine eminiz. " şeklinde konuştu.

Sezon içinde satılmak üzere yalnızca 3000 bilet kaldığını ifade eden Ergün, "Günlük biletlerimizi mecburen bu rakam ile sınırlı tuttuk. Gerçekten görülmemiş bir ilgi var, takımın iyi gitmesi, Drogba ve Sneijder gibi yıldızları izleme fırsatı, Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerimiz bundaki en büyük etkenler" dedi.

Haberin Devamı