Spor Galatasaray'a 3 puan morali

Galatasaray'a 3 puan morali

Paylaş
Galatasaray'a 3 puan morali

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasını 3-1'lik İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle kapatan Galatasaray, hem 3 puan hem de moral kazandı

Ligdeki 3 maçlık galibiyet hasretine, geçen hafta Kayserispor’u yenerek son veren "Cim Bom", İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle son 2 maçında 6 puan kazanmış oldu.UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu’ndaki önemli maçında 7 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Rumen ekibi CFR Cluj’e konuk olacak sarı-kırmızılı takım, bu galibiyetle moral kazandı.

Haberin Devamı

Umut Bulut 8 gole ulaştı

Sarı-kırmızılı ekibin en golcü futbolcusu olan Umut Bulut, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ağlarını da havalandırırken, gol sayısını 8’e çıkardı. Karşılaşmanın 11. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Umut, hem Galatasaray’ı maçın ilk dakikalarında üstünlüğe taşıdı, hem de kendisinin 8. golünü kaydetti. Umut, geride kalan haftada 3-0 kazanılan Kayserispor maçının da ilk golünü 7. dakikada kaydetmişti.

Öte yandan, Galatasaray’ı 2-0 öne geçiren golü atan Selçuk İnan ise bu sezonki 2. golünü üretti. Başarılı oyuncu, ilk golünü Beşiktaş derbisinde bulmuştu. -Burak Yılmaz, iki gole katkı sağladı- Galatasaray’ın golcü isimlerinden Burak Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında golle buluşamasa da Umut ve Selçuk’un attığı gollere katkı sağladı.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz, Umut Bulut’un golünde pası veren isim olurken, Selçuk İnan’ın golü öncesinde ise şutu çeken isimdi ve seken topu Selçuk ağlarla buluşturdu.

Zayatte kendi kalesine attı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında Galatasaray’ın 3. golü, rakip takımdan geldi.

Lacivert-beyazlı ekip, Turgay Bahadır’la farkı 1’e (1-2) indirmesinin ardından baskısını artırmaya çalışırken, Emre Çolak’ın ortaladığı topu ters bir vuruşla kendi filelerine gönderen Zayatte, sarı-kırmızılı takımın rahatlamasını sağladı.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 2 maç sonra kazandı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a karşı rakip sahada son 2 sezonda kazanamayan Galatasaray, bu kez 3 puanı almayı başardı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2010-2011 sezonunu 3-1, geride kalan sezonda ise 2-0 yenilen sarı-kırmızılı ekip, şanssızlığını kırdı.

İBB Spor’un evinde galibiyet hasreti sürüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kendi seyircisi önünde bu sezon maç kazanamama serisini Galatasaray karşısında da devam ettirdi. Bu sezon Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş (1-1), Medical Park Antalyaspor (0-1), Orduspor (1-1), Gençlerbirliği (0-2) ve Galatasaray’ı (1-3) ağırlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, taraftarlarına yine galibiyet sevinci yaşatamadı.

Haberin Devamı

Turuncu-lacivertli ekip, geride kalan haftada Mersin İdmanyurdu’na 2-0 yenilmesinin ardından, Galatasaray karşısında da puan alamamış oldu.

Amrabat ve Zayatte çarpıştı

Karşılaşmanın 40. dakikasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ceza sahası önünde Amrabat va Zayatte sert bir şekilde çarpıştı. Topa müdahale etmek isteyen Amrabat ve Zayatte, birbirleriyle sert bir şekilde çarpışıp sakatlanırlarken, yerden uzun süre kalkamadılar.

Yaşanılan çarpışma pozisyonu sonrası oyun devam ederken, hakem Hüseyin Göçek bir süre sonra oyunu durdurarak iki oyuncunun tedavisi için sağlık görevlilerinin sahaya girmesine izin verdi.

AA