Spor Galatasaray'a Alman tankı!

Galatasaray'a Alman tankı!

Paylaş
Galatasaray'a Alman tankı!

Cimbom boş durmadı, Bayern Münih'ten ayrıldığını açıklayan Miroslav Klose'de imzaya yaklaştı

Galatasaray bir büyük yıldızın transferinde daha mutlu sona çok yakın... Bülent Tulun ve Ümit Davala dün Klose’nin menajeriyle her konuda el sıkıştı. Yıldız golcünün ismi bugün açıklanabilir!

Haberin Devamı

Ünal Aysal’ın başkanlığa seçilmesiyle transfere hızlı bir giriş yapan ve Selçuk İnan ile Elmander’i kadroya katan Sarı-Kırmızılılar dün bir bomba daha patlattı.

Başkan Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun ile teknik direktör Fatih Terim’in yardımcısı Ümit Davala dün Almanya’da Miroslav Klose’nin menajeri Alex Schutt’la 4 saatlik bir görüşme yaptı. Olumlu geçen bu temasın ardından görüşü sorulan Klose’nin de Cimbom’a gelmeye sıcak baktığını söylediği öğrenildi. Ümit Davala’nın Werder Bremen’de birlikte forma giydiği Alman golcüyü iknada önemli rol oynadığı da kaydedildi.

YILLIK 2.5 MİLYON EURO ALACAK

Transferin mali detayları da ortaya çıktı. Galatasaray’ın 33 yaşındaki Klose’ye 3 yıllık mukavele önerdiği ve her sezon için 2.5 milyon Euro garanti para ile maç başına 10 bin Euro’luk bir teklif sunduğu belirtildi. Alman futbolcunun transferi için eşine de danışdığı ve onun da onayını alarak İstanbul’a gelmeyi kabul ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı