Spor Galatasaray'a asla!

Galatasaray'a asla!

Paylaş
Galatasaray'a asla!

Galatasaray, Quaresma'nın ocak ayında Beşiktaş'la yollarını ayırmasını bekliyor. Ancak Siyah- Beyazlı yönetim, Portekizli yıldızın Türkiye'de herhangi bir takıma gitmesine izin vermiyor

Beşiktaş’a imza attığı günden bu yana futboluyla olduğu kadar olaylarıyla da manşetleri süsleyen Ricardo Quaresma, yönetimle yaşadığı ‘Feda’ krizi sonrasında kadro dışı bırakılmıştı. Bu sezon forma yüzü görmeyen Portekizli futbolcu, Galatasaray’ın da transfer listesinin zirvesinde yer alıyordu. Sarı-Kırmızılı kulüp ile Quaresma flörtünün iyice su yüzüne çıkmasının ardından Beşiktaş Yönetimi duruma el koydu. Sezon başında kendisine takım bulması istenen Portekizli futbolcunun, devre arasında sözleşmesinin feshedilmeyeceği belirtildi.

NEREYE GİDERSE GİTSİN AMA...

Katar, Rusya ve Avrupa takımlarına bonservis bedelsiz olarak gönderileceği öğrenilen Ricardo Quaresma’nın, Galatasaray’ı tercih etmesi halinde ise bu transfere onay verilmeyeceği belirtildi. Şampiyonluk yolundaki rakibinin güçlenmesini istemeyen Siyah-Beyazlılar, Portekizli futbolcuyu gerekirse yarım sezon daha tribünde oturtmayı göze almış durumda... Beşiktaş’ın bu hamlesine Quaresma ile Galatasaray Cephesi’nin nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Orhan Yıldırım/Fanatik

Haberin Devamı