Spor Galatasaray'a bileniyorlar

Galatasaray'a bileniyorlar

Paylaş
Galatasaray'a bileniyorlar

Eskişehirspor'un Galatasaray'dan transfer ettiği 3 futbolcu sarı-kırmızılı takıma karşı oynayacak

Eskişehirspor’un sezon başında transfer ettiği Ümit Karan ve Volkan Yaman ile devre arasında sarı-kırmızılı takımdan kiraladığı Aydın Yılmaz, Galatasaray’a karşı forma giyecek.

Yaklaşık 8 sezon forması giydiği ve takım kaptanlığını yaptığı Galatasaray’dan sezon başında Eskişehirspor’a transfer olan Ümit Karan, kırmızı-siyahlı forma altında da takım kaptanlığını sürdürüyor.

Galatarasay’ın 2007’de Antalyaspor’dan transfer ettiği Volkan Yaman da sezon başında Eskişehirspor’a katıldı. Eskişehirspor’da başarılı bir grafik sergileyen Volkan, kısa sürede sol kanadın vazgeçilmez oyuncusu oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard’ın sezon başında takımda görmek istemediği iki futbolcu kırmızı-siyahlı takımın galibiyet için sahada ter dökecek.

Es-Es’in devre arasında Galatasaray’dan kiraladığı Aydın Yılmaz da eski takımına karşı ilk kez sahaya çıkacak. Atatürk Stadı’nda 8 Mart’ta yapılacak maçta, Galatasaray şampiyonluk hedefini bir adım yaklaşmak, Eskişehirspor da Avrupa kupalarına gitme hayalini gerçekleştirmek için mücadele verecek.

Haberin Devamı