Spor Galatasaray'a Burak Yılmaz ve Semih Kaya müjdesi

Galatasaray'a Burak Yılmaz ve Semih Kaya müjdesi

Paylaş
Galatasaray'a Burak Yılmaz ve Semih Kaya müjdesi

Sakatlıkları bulunan Semih Kaya koşulara başlarken, Burak Yılmaz takımdan ayrı dayanıklılık ve sprint çalışması yaptı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Eskişehirspor ile 9 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Ziraat Türkiye Kupası’nda dün oynanan FBM Makina Balçova Yaşamspor maçında forma giyen futbolcuların rejenerasyon çalışmasıyla günü tamamladığı bildirildi. Diğer futbolcuların ise ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından taktik çalışma gerçekleştirdikları belirtildi. Antrenmanın, soğuma hareketleriyle tamamlandığı ifade edildi.

Sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu ve Hamit Altıntop’un tedavilerine devam edildiği, Semih Kaya’nın tedavisinin ardından koşulara başladığı, Burak Yılmaz’ın ise takımdan ayrı dayanıklılık ve sprint çalışması yaptığı kaydedildi.

Tedavisi tamamlanan Aydın Yılmaz’ın da kondisyoner ekibiyle takımdan ayrı bir çalışma yaptığı öğrenildi.

Bu arada sarı-kırmızılı takımın antrenmanını, Ülker Elit Futbol Köyü öğrencilerinin de takip ettiği bildirildi. Genç futbolcu adaylarının, Galatasaraylı oyuncularla birlikte toplu fotoğraf çektirdiği belirtildi.

Galatasaray, Eskişehirspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

AA

Haberin Devamı