Spor Galatasaray'a şok

Galatasaray'a şok

Paylaş
Galatasaray'a şok

Galatasaray'a büyük umutlarla gelen Jo Alves gidiş biletini erken aldı

Mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Jo’nun, izinsiz olarak ülkesine gittiği açıklandı.

Haberin Devamı

Sezon ortasında İngiltere’nin Manchester City kulübünden büyük umutlarla kiralanan Jo’nun, Gençlerbirliği maçını beklemeden izinsiz olarak ülkesine gittiği bildirildi. Özel hayatı yüzünden Galatasaraylı taraftarların protestosuna maruz kalan Jo, Turkcell Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplam 15 maçta forma giyip, 3 gole imza attı.

Sarı kırmızılara gelişi olay olan Jo Alves'in gidişi de olay oldu! Manchester City'den kiralık olarak gelen sambacı oyuncu, sarı kırmızılı taraftarlar tarafından büyük bir coşku ile karşılanmıştı. Daha sonra sakatlık geçiren Brezilyalı futbolcu özel hayatıyla sürekli meydanın gündemine gelmişti.

Bu arada Jo'nun ani gidişi; Milan Baros'un sakatlığı, Kewell ve Keita'nın da izin olarak ülkelerine gitmesi sonucu sarı kırmızılıları, Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşma öncesi forvet hattında sıkıntıya soktu.

Haberin Devamı

Hazırlıklar sürüyor

Galatasaray, Turkcell Süper Lig’de Gençlerbirliği ile 16 Mayıs Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.

Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda,
sarı-kırmızılı futbolcuların taktik çalışmalar yaptıkları bildirildi.

Sakatlıkları düzelen Emre Güngör ve Arda’nın bu antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştırıldığı ifade edildi.

Galatasaray’da, sakatlıkları bulunan Neill, Ayhan, Baros, Elano, Hakan ve Serkan’ın tedavilerine ise devam edildiği belirtildi.

İKİ GÜN ÖNCE KAMPA GİRECEKLER

Teknik direktör Frank Rijkaard’ın isteği üzerine sezonun büyük bir bölümünü maç öncesi kamp yapmayan Galatasaray, Gençlerbirliği karşılaşmasından 2 gün önce kampa giriyor.

Metin Oktay Tesisleri’nde bu akşam kampa girecek Galatasaray, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın saat 10.30’da yapılacak antrenmanla tamamlayacak.

Sarı-kırmızılılar, aynı gün öğleden sonra Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle Ankara’ya geçerek kampını otelde sürdürecek.