Spor Galatasaray'da Amrabat krizi!

Galatasaray'da Amrabat krizi!

Paylaş
Galatasaray'da Amrabat krizi!

Sarı-kırmızılı kulüp, 2012 yılında Kayserispor'dan 8.6 milyon Euro'ya transfer ettiği Nordin Amrabat'ı, iki ay sonra 3.5 milyon Euro'ya kaybedebilir

Galatasaray 'da sezon başında 1 milyon Euro'ya Malaga'ya kiralanan Nordin Amrabat tehlikesi yaşanıyor. İspanyol yöneticiler, La Liga'da sergilediği performansla adından söz ettiren Faslı futbolcu için önümüzdeki hafta İstanbul 'a gelip transferi bitirmeye çalışacak.

Haberin Devamı

SATIŞ OPSİYONU MALAGA'DA

Galatasaray, gelecek sezon uygulanmaya başlayacak yabancı kuralı nedeniyle Amrabat'ı kadrosunda tutmak istiyor. Kulüp Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak da her fırsatta bu yönde açıklamalar yapıyor. Ancak Malaga Kulübü'nün, 30 Nisan 2015 tarihine kadar 3.5 milyon Euro ödemesi halinde oyuncunun bonservisini alma hakkı bulunuyor. Yani İspanyollar, iki ay içinde söz konusu rakamı Galatasaray'ın hesabına yatırırsa Amrbat'ın bonservisi kaybedilecek.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını da Malaga'da kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon İspanyol ekibinin formasını giydiği 19 maçta 4 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.