Spor Galatasaray'da Baros şoku

Galatasaray'da Baros şoku

Paylaş
Galatasaray'da Baros şoku

Münih'te küçük bir operasyon geçiren Çek yıldız Baros, 6 hafta forma giyemeyecek

Sezonun 10. haftasında Fenerbahçe maçında, Emre Belözoğlu'nun yaptığı hareketle sakatlanan ve 25 Ekim'den beri futboldan uzak olan Milan Baros'un futbola dönüşü en az 6 hafta daha uzadı.

Daha önce 2. tarak kemiği ve 3. tarak kemiğinde ayrışma ve çatlak bulunan Baros'un tedavisi ameliyat yapılmadan sürdürülmüştü. Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın Antalya kampına katılan ve 2 hafta sonra futbola dönmesi beklenen Çek yıldız, Almanya'ya giderek Münih'te doktor Wolfahdt tarafından kontrolden geçirildi.

Burada yapılan kontrol sonrasında kulüp doktorları ve Wolfahdt arasında görüş ayrılığı ortaya çıktı. Bugün yapılan küçük operasyon ile Baros'ın ayak taraf kemiğine koruyu plaka ilavesi yapıldığı öğrenildi. Bu operasyon sonrası Milan Baros'un en az 6 hafta daha futbol oynamasının mümkün olmadığı öğrenildi.

GOLCÜ TRANSFERİ KESİNLEŞTİ

Milan Baros'tan gelen bu kötü haber sonrasında Lucas Neil'in transferi için İngiltere'de bulunan yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ İstanbul'a dönemeyecekler.

Sarı kırmızılı iki yöneticinin, bir süre daha Londra'da kalarak, Milan Baros'a alternatif bir golcünün transferini gerçekleştirip, İstanbul'a gelecekleri öğrenildi.

Haberin Devamı