Spor Galatasaray'da Burak Yılmaz şoku!

Galatasaray'da Burak Yılmaz şoku!

Paylaş
Galatasaray'da Burak Yılmaz şoku!

Galatasaray'ın 27 Şubat Cuma günü oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde sıkıntıları katlanıyor. Sezonu kapayan Melo'dan sonra golcü futbolcu Burak Yılmaz da Erciyes maçında forma giyemeyecek

Galatasaray, Sivas'ta kazanıp liderliğe yükselmesinin ardından şampiyonluk yolundaki rakiplerinin peş peşe puan kaybetmesiyle haftanın en karlı ekibi olmuştu. Haftalar sonra liderliğe yükselen sarı kırmızılı ekibin coşkusu peş peşe gelen ciddi sakatlık haberleriyle sarsıldı. Sivasspor maçı kadrosunda olan ve oynatılması düşünülen Felipe Melo, son anda kadrodan çıkarılmak zorunda kaldı. Bel fıtığı ameliyatı geçiren Melo, sezonu kapattı.

Melo'nun şoku sürerken, Erciyesspor maçı öncesinde bir kötü haber de sarı kırmızılı ekibin golcüsünden geldi. Sivas maçında arka adalesindeki sakatlığı ikinci kez yenileyen Burak Yılmaz, oyunu terk etmek zorunda kaldı.

Yapılan kontrol sonucu Burak Yılmaz'ın aynı yerden sakatlandığı belirlendi. Sarı kırmızılı ekibin sağlık heyeti, Burak Yılmaz'ın Erciyesspor maçında oynamak istemesine karşı çıkarak, sahaya çıkmasının büyük risk taşıyacağını rapor etti ve golcü oyuncunun tedavisine başlandı.

Burak Yılmaz, Cuma günü Erciyesspor maçında forma giyemezken, bir hafta sonraki Fenerbahçe derbisine yetiştirilmeye çalışılacak. Sağlık heyetinin bu tetkiki sonrasında Burak Yılmaz, bütün çalışma programını Fenerbahçe maçına yetişmeye odaklı olarak yapmaya başladı.

DHA

Haberin Devamı