Spor Galatasaray'da Carlos Arroyo sakatlandı

Galatasaray'da Carlos Arroyo sakatlandı

Paylaş
Galatasaray'da Carlos Arroyo sakatlandı

Euroleague'de Maccabi'ye karşı kritik bir maç oynayacak olan Galatasaray'da Arroyo şoku yaşanıyor

Türkiye Basketbol Ligi'nin güçlü takımı Galatasaray Liv Hospital'da yıldız oyuncu Carlos Arroyo, antrenmanda talihsiz bir şekilde sakatlandı.

THY Avrupa Ligi'nde mücadele veren Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, bu gelişme üzerine TOP 16 E Grubu'nda Perşembe günü Abdi İpekçi Arena'da Maccabi Tel Aviv ile yapacağı kritik maç öncesi sıkıntıya girdi. Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Cim Bom'un akşam gerçekleştirdiği idmanda, bire bir çalışma sırasında baldırından sakatlanan Porto Rikolu oyun kurucu, hemen hastaneye götürüldü. MR'ı çekilen Arroyo'nun durumu yarın netleşecek.

'Kesin bir şey söyleyemeyiz'

35 yaşındaki basketbolcunun sakatlığı hakkında bilgi veren Galatasaray Kulübü Basketbol Koordinatörü Murat Özyer, "Arroyo’nun bugün MR’ı çekildi. Doktorlar kendisini yarın tekrar kontrol edecek. Arroyo yarın antrenman yapamayabilir. Maccabi maçında oynayıp oynamayacağı ise bu kontroller sonrasında belli olur. Oynayıp oynamayacağı konusunda şimdiden kesin bir şey söyleyemeyiz. Ama Arroyo’nun baldırında sorun var” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı