Spor Galatasaray'da eksik çok

Galatasaray'da eksik çok

Paylaş
Galatasaray'da eksik çok

Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta maçında yarın Ankaragücü ile karşılaşacak Galatasaray, Ankara'ya önemli futbolcularından yoksun gitti

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu 5. hafta maçında, yarın deplasmanda Ankaragücü’ne konuk olacak. (B) Grubu’nda oynadığı 3 maçı da kazanarak, 9 puanla lider durumda bulunan Galatasaray, gruptaki son maçında Ankaragücü’nü de mağlup edebilmenin hesaplarını yapıyor.

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 20.30 yapılacak Galatasaray-Ankaragücü karşılaşmasını, hakem Özgür Yankaya yönetecek.

TURU GARANTİLEYEMEDİ

Gruptaki tüm maçlarını kazanan Galatasaray, bir üst tura çıkmayı matematiksel olarak garantilemeyi hala başaramadı.

Yaptığı 3 maç sonunda 9 puan ve 8 averaj elde eden Galatasaray, 6 puan ve 1 averajlı Ankaragücü’ne karşı gruptaki son maçında 4 farklı sonuçla yenilmesi, yine Trabzonspor’un da Orduspor’u yenmesi halinde, 3. sıraya gerileyerek elenecek.

6 YABANCISI OLMAYACAK

Galatasaray, Ankaragücü karşılaşmasına kadrosunda çok önemli oyuncularından yoksun olarak çıkacak. Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları devam eden Baros, Kewell ve Sabri’ye ligde son oynanan Gaziantepspor maçında Barış, Nonda ve Hakan da eklendi. Ayrıca kaleci Leo Franco da kafileye dahil edilmedi

Ayrıca, Afrika Kupası maçlarında Fildişi Sahili’nin elenmesinin ardından henüz kadroya dahil olmayan Keita ile böbreğinde taş tespit edilen Elano, yine takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Haberin Devamı